Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Tom Cruise verkoopt landgoed met recreatieruimte en bibliotheek

maandag 17 november 2014 09:34

"Ultiem toevluchtsoord voor wie op zoek is naar privacy, natuurschoon en rust" 

Tom Cruise heeft zijn landgoed in Telluride, Colorado, te koop gezet voor om en bij de 59 miljoen dollar, iets meer dan 47 miljoen euro. Over de ondergrondse bunker die Scientology-aanhanger Cruise onder het huis, dat hij in 1994 liet bouwen, zou hebben laten aanleggen om zichzelf te beschermen tegen 'buitenaardse aanvallen' wordt overigens in de advertentie die de makelaar van Cruise plaatste, niet gerept.

Het terrein is meer dan een vierkante kilometer groot en het huis beschikt over meer dan 900 vierkante meter woonoppervlak. Er zijn vier slaapkamers en zes badkamers, plus een fitnessruimte, een recreatieruimte en een bibliotheek. Vanuit bijna iedere kamer is er schitterend uitzicht over bossen en bergen. Buiten zijn er een tennis- en basketbalveld.

Skigebied

Er is ook een gastenverblijf van 150m², met drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Het landgoed is het ultieme toevluchtsoord voor wie op zoek is naar privacy, natuurschoon en rust.

Het huis was ook het decor van het interview dat Cruise in 2007 gaf aan Oprah Winfrey toen hij zijn 25-jarig jubileum als acteur vierde.

Tom Cruise' landgoed ligt op ongeveer 12 minuten rijden van het historische centrum van het plaatsje Telluride. Telluride is de thuisbasis van het Telluride film Festival en is het nummer één skigebied van Amerika. Op minder dan tien minuten ligt de regionale luchthaven van Telluride.

Vorig jaar verkocht Cruise al zijn appartement in New York voor 3.000.000 dollar. Hij is nog wel de eigenaar van het huis in Beverly Hills dat hij in 2007 kocht met inmiddels ex-vrouw Katie Holmes.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...