Top stadsappartementen over de hele wereld

woensdag 07 mei 2014 16:55

"Appartementen in allerlei maten en vormen" 

Zin in een aantrekkelijk appartement in Miami, een imposant dakappartement in Londen of liever een penthouse met karakter in Cannes? Appartementen zijn van alle tijden en zijn terug te vinden in allerlei maten en vormen. De digitale nieuwswebsite The Telegraph brengt ons alvast een overzicht van de top tien van de meest opvallende stadsappartementen over de hele wereld.

Luxeappartementen

Zo is Marina Palms in Miami een nieuw appartementsgebouw met 469 luxeappartementen, telkens met twee of drie slaapkamers. De appartementen zijn verdeeld over twee torens langs de waterkant terwijl de eigenaars onder andere gebruik kunnen maken van het zwembad en het tennisveld. Ook een appartementsgebouw in Edinburgh is in de top tien terug te vinden. Het appartementsblok is omgevormd tot een hotel en ligt net buiten de Royal Mile. Dit pand heeft alvast een prachtig uitzicht en winkels, restaurants en bars zijn er in overvloed.

Ook een 15de eeuws gebouw, Palazzo Vendramin, in Venetië, appartementen in Leicester, een penthouse appartement met prachtig uitzicht op de baai in Cannes, een historisch ingericht appartement in de Provence en een indrukwekkend penthouse met groot dakterras in Londen passeren de revue in de top tien.

Naar welk appartement gaat uw voorkeur uit?

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...