Vastgoedmakelaars organiseren Open Huizen Dagen

dinsdag 09 juni 2015 16:00
Vastgoedmakelaars organiseren Open Huizen Dagen

"Zonder afspraak en zonder verplichtingen meerdere woningen bezoeken" 

Een eigendom bezoeken zonder afspraak en zonder verplichten, dat is het concept van een Open Huizen Dag. Steeds meer vastgoedmakelaars zwieren op bepaalde tijdstippen de deuren open van de eigendommen in hun portefeuille en zorgen er op die manier voor om de drempel naar een plaatsbezoek te verlagen. Op deze fijne manier kunnen kandidaat-kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Op zoek naar een nieuwe woning? Dan is een Open Huizen Dag misschien wel iets voor u.

Zo vindt er komend weekend bijvoorbeeld een heus Open Huizen Weekend plaats bij het Woonproject "Zuidwende" in Anzegem. Vastgoedmakelaar Maes Concept Immo uit de gelijknamige gemeente, stelt er de deuren open van de energiezuinige nieuwbouwwoningen in pastoriestijl. "We bieden alvast een totaalpakket aan van volledig afgewerkte energiezuinige woningen. Bovendien is er steeds sprake van kwalitatieve vloeren, een volledig geëquipeerde keuken, een badkamer met bad en inloopdouche, een zuidgerichte tuin en nog zoveel meer," klinkt het bij Maes Concept Immo. "Bovendien bieden we ook een geschenk aan tijdens de Open Huizen Dagen, met name een gratis terras - en tuinaanleg met afsluiting." Iedereen is van harte welkom op zaterdag 13 juni van 10u-12u en op zondag 14 juni van 14u-16u.

Komende zaterdag 13 juni 2015 staat er ook bij ERA Becue een ERA Huizen Dag op het programma. In maar liefst 33 woningen kunnen kandidaat-kopers een bezoekje brengen en dat eveneens zonder afspraak en zonder verplichtingen. Zo passeren diverse woningen in Kortrijk, Lendelede en Deerlijk alvast de revue. Neem gerust een kijkje en ontdek het tijdstip waarop u de woningen kan bezoeken.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...