Vastgoedmarkt maakt zich klaar voor Nieuwbouwzondag op 26 april

donderdag 23 april 2015 15:00
Vastgoedmarkt maakt zich klaar voor Nieuwbouwzondag op 26 april

“Hét uitgelezen moment om ideeën op te doen om je droomhuis te realiseren” 

Op 26 april organiseren tal van professionelen uit de bouwsector een inspiratiedag voor al wie wil bouwen. Nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen, nieuwe verkavelingen, inspiratiewoningen, toonzalen.... openen hun deuren voor alle geïnteresseerden. De Nieuwbouwzondag is een organisatie van "De Zondag" samen met het magazine "Ik Ga Bouwen" en heel wat partners uit regio Vlaanderen. Het concept van deze dag is heel simpel: tientallen bouwpromotoren en aannemers geven het beste van zichzelf en tonen op die dag hun projecten. In elke kijkwoning of – appartement staan professionals klaar met de nodige raad.

“Wie gaat bouwen, heeft immers nood aan inspirerende voorbeelden uit de praktijk,” stelt de organisatie en op deze behoefte speelt de Nieuwbouwzondag ook gretig in. Zo tonen aannemers voorbeelden van reeds geslaagde nieuwbouwprojecten waarbij liefhebbers kunnen proeven van originele ideeën of waarbij men technische en praktische informatie kan opdoen. “De beste ideeën voor je nieuwbouwproject doe je namelijk in de praktijk op.”

Je komt tijdens Nieuwbouwzondag ook alles te weten over hernieuwbare energie, nieuwe bouwtechnieken, waar je budget kan uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en zo meer.

Neem alvast een kijkje op de website voor verdere informatie over de diverse projecten.


Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...