Vastgoedseminarie Investeren in vastgoed, denk vroeger aan later

vrijdag 06 november 2015 15:00
Vastgoedseminarie Investeren in vastgoed, denk vroeger aan later

“Rekening houden met latere overgang aan uw erfgenamen” 

Op donderdag 19 november 2015 organiseert Groep Huyzentruyt een heuse vastgoedseminarie inzake investeringen in vastgoed en de latere overgang aan de erfgenamen. Deze infosessie gaat door van 19u tot 22u30 in Studio Essevee in Waregem en neemt de deelnemers mee naar de wereld van vastgoedinvesteringen.

“Koopt u alleen, met uw partner, met uw kinderen of vanuit uw vennootschap? Wij nodigen u uit op 19 november 2015 en lichten graag toe hoe u in vastgoed kan investeren en tegelijk rekening kan houden met de latere overgang aan uw erfgenamen. Er bestaan verschillende juridische technieken om vooraf uw persoonlijke visie op uw nalatenschap vast te leggen. Met het oog op de toekomst leggen wij uit wat de risico's zijn als u geen enkele regeling treft,” klinkt het vanuit Groep Huyzentruyt.

Op het programma staat alvast een verwelkoming van CEO Philippe Huyzentruyt, een lezing over ‘Verstandige erfenisplanning met vastgoed’, een voordracht aangaande een aantal investeringsopportuniteiten en een aansluitende receptie.

Meer info via Groep Huyzentruyt.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...