Villa zusjes Williams te koop in Florida voor ruim 2,3 miljoen euro

maandag 14 januari 2019 15:30

Bron: Hollywoodhuizen.nl

“Optrekje met ongeveer 800 m² leefruimte” 

Vanaf deze week wordt naar jaarlijkse gewoonte opnieuw gestreden op het Australische grandslamtoernooi Australian Open. Dit jaar is het toernooi reeds aan haar 107de editie toe en ook voor de vrouwen zijn er al 92 uitvoeringen achter de rug. Dat er door de jaren heen, heel wat straffe madammen de revue passeerden, wisten we al langer. Maar wisten jullie ook hoe twee van de beste tennissters wonen? We nemen een kijkje in het huis van Venus en Serena Williams dat ze nu te koop zetten.

De zusjes Venus en Serena Williams hebben de villa die ze samen bewoonden in Palm Beach Gardens in Florida, te koop gezet voor ongeveer 2,7 miljoen dollar ofwel ruim 2,3 miljoen euro.

Venus Williams, die zeven grandslamtitels heeft gewonnen en meer dan 40 miljoen dollar aan prijzengeld verdiende, en Serena, met 23 grandslamtitels en 117 miljoen dollar aan prijzengeld, kochten het huis op het stuk grond van 4000m² in 1998 voor 525.000 dollar. De zusjes besteedde twee jaar om het huis zo te laten verbouwen dat het aan al hun eisen voldeed. Het resulteerde in een optrekje met net onder de 800m² leefruimte. Wie door de raampartijen kijkt, heeft alvast een uitzicht op de BallenIsles Country Golfclub.

Indeling

Beide zussen hadden aanvankelijk een eigen vleugel met eigen woonkamer, een ruime slaapkamer, een weelderige badkamer en een kantoor met gebogen raampartij. Daarnaast zijn er nog zes slaapkamers en zeven badkamers. Tot de gezamenlijke ruimtes behoorden ook een kleine thuisbioscoop, waar ook de trofeeën een plekje hadden gevonden en natuurlijk een grote fitnessruimte. En dan zijn er ook nog vier slaapkamers in een aparte vleugel op de tweede verdieping.

Vanaf 2013 had Venus het pand voor zichzelf omdat Serena een ander huis in Palm Beach Gardens kocht. Zowel Venus als Serena hebben verschillende huizen op verschillende locaties, waaronder Parijs, New York City en Los Angeles.

Benieuwd hoe Venus en Serena het ervan afbrengen tijdens de Australian Open 2019? Volg het grandslamtoernooi van maandag 14 januari tot zondag 27 januari.

(Bron: Hollywoodhuizen.nl)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...