Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Vlaanderen maakt zich klaar voor Nieuwbouwzondag op 20 oktober

donderdag 17 oktober 2013 13:27
Vlaanderen maakt zich klaar voor Nieuwbouwzondag op 20 oktober

"Nood aan inspirerende voorbeelden uit de praktijk" 

Op zondag 20 oktober 2013 vindt in heel Vlaanderen de Nieuwbouwzondag plaats, een inspiratiedag voor al wie wil bouwen. De Nieuwbouwzondag is een organisatie van "De Zondag" in samenwerking met het magazine "Ik Ga Bouwen" en heel wat partners uit regio Vlaanderen. Het concept van deze dag is heel simpel: tientallen bouwpromotoren en aannemers geven het beste van zichzelf en tonen op die dag hun projecten. In elke kijkwoning of - appartement staan professionals klaar met de nodige raad. "Een uitgelezen moment dus om ideeën op te doen voor je woning en om al je bouwgerelateerde vragen te stellen aan een bouwadviseur." Op tientallen locaties in Vlaanderen kunnen nieuwe woningen en appartementen bezocht worden.

Praktijk

"Wie gaat bouwen, heeft immers nood aan inspirerende voorbeelden uit de praktijk," stelt de organisatie en op deze behoefte speelt de Nieuwbouwzondag ook gretig in. Zo tonen aannemers voorbeelden van reeds geslaagde nieuwbouwprojecten waarbij liefhebbers kunnen proeven van originele ideeën of waarbij men technische en praktische informatie kan opdoen.

Op de Nieuwbouwzondag wordt tevens kwaliteit gegarandeerd en zet de organisatie het vakmanschap van de aannemers extra in de verf. "De projecten die de aannemers op de Nieuwbouwzondag laten zien, maken de bouwheren duidelijk dat het werken met een geregistreerde aannemer duidelijke voordelen biedt tegenover het werken met zwartwerkers of hobbyisten. De goedkoopste oplossing is meestal niet de beste oplossing." Daarenboven zijn de organisatoren van de Nieuwbouwzondag er van overtuigd dat vastgoed een slimme en veilige belegging blijft.

Neem alvast een kijkje op de website voor verdere informatie over de diverse projecten.

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...