Waarom Nieuwbouwzondag de moeite waard is

woensdag 14 oktober 2015 09:30
Waarom Nieuwbouwzondag de moeite waard is

“Inspiratiedag voor bouwers” 

Met de Nieuwbouwzondag organiseren tal van professionelen uit de bouwsector op zondag 18 oktober een inspiratiedag voor al wie wil bouwen. Nieuwbouwprojecten, modelappartementen, kijkwoningen, nieuwe verkavelingen, inspiratiewoningen, toonzalen,... openen hun deuren voor alle geïnteresseerden.

Het is immers al langer bewezen dat de beste ideeën voor je nieuwbouwproject uit de praktijk komen. Daarom openen op zondag 18 oktober op tientallen locaties in Vlaanderen en Brussel nieuwe woningen en appartementen de deuren om kandidaat-(ver)bouwers en -kopers te inspireren. Deelnemende bedrijven en vakmensen hebben alles in huis om de bezoekers van de Nieuwbouwzondag het juiste advies te verstrekken bij hun zoektocht naar informatie.

Historisch lage leningen

Loop je al lang rond met het idee een nieuwbouw aan te kopen? Doe het dan nu. Banken staan leningen aan betere voorwaarden toe dan enkele jaren geleden. Volgens een leningonderzoek van Immotheker, gespecialiseerd in onafhankelijk woonkredietadvies en vermogensopbouw, kun je nu gemiddeld tot 33.000 euro meer ontlenen dan enkele jaren geleden.

Meerdere projecten

Je kan op Nieuwbouwzondag als het ware een route maken van het ene nieuwbouwproject naar het andere. De ene buurt zal je al meer liggen dan de andere. Misschien leunt de smaak van die ene bouwfirma wel heel dicht aan bij die van jou?

Alles over hernieuwbare energie

Je komt bovendien alles te weten over hernieuwbare energie, nieuwe bouwtechnieken, waar je budget kunt uitsparen in je nieuwbouwproject, welke projecten nog op zoek zijn naar een koper, en zoveel meer.

Investeren in vastgoed

Nieuwbouwzondag richt zich ook tot investeerders. Heel wat vastgoedprojecten staan momenteel in de steigers in Vlaanderen en zetten op zondag 18 oktober hun deuren open. Wat is beter dan in vastgoed te investeren?

Nieuwbouwzondag is hét uitgelezen moment om ideeën op te doen om je droomhuis te realiseren.

(Bron: Nieuwbouwzondag.be)

Het laatste vastgoednieuws in je mailbox?

Ik neem kennis van de gebruiksvoorwaarden

Lees meer nieuws over ...