Huis niet te huur Anzegem Juliaan Claerhoutstraat 14 / B

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Instapklare rijwoning te huur in de dorpskern van Kaster 

Gepubliceerd op 14-9-2017

Huis met 3 slaapkamers.

In de charmante dorpskern van het landelijke dorpje Kaster, treft u deze tot in de puntjes afgewerkte rijwoning aan.   

Indeling: ruime inkomhal met apart toilet, voorzien van handwasbakje. Gezelligheid troef in de woonkamer met gashaard. Bovendien zijn de voorzieningen reeds getroffen voor de aansluiting van uw eigen home-cinema, een leuk extraatje! De leefkeuken is van alle comfort voorzien: vitrokeramische kookplaat met dampkap, vaatwas en oven. Direct naast de keuken is een handige wasplaats met voorraadberging. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een mooie badkamer met douche, bad, toilet en dubbel lavabomeubel, en een kleine extra berging. Aan bergruimte trouwens geen gebrek, u heeft nl. ook toegang tot de grote zolderruimte.

De woning is volledig geschilderd en voorzien van gordijnen en verlichtingsarmaturen.

Op zonnige dagen is het 's avonds genieten geblazen op het ruime terras palend aan de onderhoudsvriendelijke binnentuin. Via een trapje achteraan de tuin stapt u naar de garage met extra autostaanplaats. Deze is met de wagen te bereiken via de straat achter de woning.

De woning is landelijk maar toch centraal gelegen. Bakker en school zijn in de directe omgeving en via de verbindsweg N382 staat u in geen tijd ook in Anzegem (Waregem), Oudenaarde en Ronse. Fietsers en wandelaars halen hier hun hartje op. De ligging aan de voet van de Vlaamse Ardennen is het gedroomde kader voor avontuurlijke fietstochten en ontspannende wandelingen door het prachtige heuvelachtige landschap.

Een topper!

Indeling : Badkamer , Berging , Garage , Hall/inkom , Leefkeuken , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet , Traphal , Tuin , Wasplaats , Woonkamer , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1594671
01/10/2017
Gesloten
144,00 m²
2002
Zuidwest
Ja conform
138 kWh/m²
icon epc epc_B
20170905-0001990402-1
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Anzegem in je mailbox

End Code