Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Handelspand te huur Borgloon Kortestraat 2

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Handelspand - Kortestraat, 3840 Borgloon

Gepubliceerd op 20-4-2021

Handelspand.

Uniek horeca-pand in het historisch en toeristisch centrum van Borgloon. Het betreft een monumentaal gebouw gelegen aan een prachtig aangelegd plein (Klappoel) met zicht op het pittoreske stadhuis. Het gebouw is drieledig opgevat en omvat een restaurant op de gelijkvloerse verdieping met aanpalend een ruim terras. Op de verdieping treft met een feestzaal/vergaderzaal aan. Eveneens is er een hotel aan verbonden bestaande uit  acht kamers. Het gebouw voldoet aan de hedendaagse exploitatie-normeringen en is klaar voor uitbating.
De brasserie beschikt over 52 zitplaatsen.
De feestzaal is geschikt voor 50 personen.
Het hotel omvat 8 kamers voorzien van eigen sanitair.
De brasserie is volledig ingericht. De keuken is volledig uitgerust. Het gebouw straalt karakter, warmte en gezelligheid uit. De brasserie heeft een moderne inrichting met respect voor het karakter van het gebouw.
De verhuring betreft een uitbatingsovereenkomst. De eigenaar heeft een uitbatingsklaar concept neergezet onder de vorm van 'Herberg De Klappoel'. Zelf hoef je niet meer te investeren in de infrastructuur. Je kan als het ware morgen de uitbating opstarten.
EPC niet van toepassing gezien de oppervlakte groter is dan 500m²

  • Detailinfo
  • Financieel
2684587
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Knokke

€ 715.000

Garage Te koop
Bewaar

Knokke-Zoute

€ 57.500

Appartement Te koop
Bewaar

Knokke-Heist

€ 1.095.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Borgloon in je mailbox