Te huur in Residentie Kotville Brugge Joseph Wautersstraat 61

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Zéér aangename studentenflats te Brugge.

Gepubliceerd op 23-4-2018

Project.

In deze hedendaagse, moderne studentenresidentie geniet u van alle comfort ! Op deze uiterst centrale locatie vindt u een Residentie waar aan meer is gedacht dan enkel aan bureau en bed.

Zo is er een conciërge die 24/7 de goede orde van het gebouw waarborgt en bovendien gesteund wordt door een uitgebreid camerasysteem die de gangen en het domein in het oog houdt. Daarnaast beschikt iedere kamer over een eigen videofoon , zodat u als student ziet wie voor de ingang staat. Kortom de veiligheid was één van dé aandachtspunten bij de bouw van Kotville.

Verder zijn de modernste technieken toegepast voor verwarming en ventilatie waardoor het verbruik reuze meevalt! Iedere kamer heeft ook toegang tot een hypersnelle WiFi-verbinding!

De keukens worden gedeeld met zo’n 10-tal studenten die elk over een afzonderlijke, afsluitbare locker beschikken om hun spullen in op te bergen.

Zelfs het fietsdiefstal probleem werd hier preventief uitgesloten: op de benedenverdieping beschikt iedere kamer over een fietsbeugel in een van de buitenwereld afgesloten fietsenstalling !

  • Detailinfo
  • Financieel
1669549
Vrij
Residentie Kotville
Open
2016
Ja conform
Ja
86 kWh/m²
icon epc epc_A
/
31005-G-20133022/EP16287/A001/D01/SD001
64
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te huur
Bewaar

Zedelgem

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Brugge in je mailbox

End Code