Appartement niet te huur in Villa Neerleie Deinze Kongoplein 4

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

TE HUUR BIJ LANDBERGH: appartement midden in centrum Deinze

Gepubliceerd op 9-6-2021

Appartement met 2 slaapkamers.

VERHUURD, HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK

Dit bijna-energieneutraal nieuwbouwappartement is voorzien van een individuele warmtepomp, vloerverwarming, fotovoltaïsche panelen en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. Het E-peil werd hierdoor teruggebracht naar slechts E19 waardoor u stevig zal besparen op uw energiefactuur. Naast de bijzondere aandacht voor thermische isolatie, werd ook het akoestische comfort geoptimaliseerd. 

Dit doorzon appartement van ca. 92 m 2  is gelegen op het gelijkvloers van het nieuwbouwproject Villa Neerleie in Deinze. Het appartement werd uiterst kwalitatief afgewerkt (eiken parket, Miele toestellen, een regendouche, inbraakwerende deur, high-end sanitair, Schüco schrijnwerk, etc.) en zal volledig worden geschilderd. Het bestaat uit een lichtrijke, doorzon leefruimte met open keuken en uitzicht over de Vaart, twee praktische bergingen, twee ruime slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Daarnaast is er een zonneterras met terrasberging grenzend aan de leefruimte met zicht op de binnentuin met waterpartij. 

Villa Neerleie is gelegen op de kop van de Markt met op wandelafstand een uitgebreid aanbod aan winkels, scholen, gastronomie, cultuur en recreatie allerhande. Daarnaast is er een bushalte vlakbij en ligt ook het station van Deinze op fietsafstand. 

Bovendien kan u er genieten van een privatieve berging en een ondergrondse parking, van waaruit u uw appartement veilig en droog kan bereiken. Beide zijn inbegrepen in de huurprijs. 

Provisie voor gemene lasten bedraagt: €50/maand. 
E-Peil: 16 / Mobiscore: 8,2  
Beschikbaar vanaf 1 oktober 2020.  

Benieuwd naar dit appartement in Deinze? 
Maak zeker een afspraak via of 09 22 ... (toon)

www.landbergh.be 


Indeling : Badkamer , Berging (2) , Eetkamer , Inkomhal , Kelder , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2197643
1 september 2020
Villa Neerleie
Gesloten
92,00 m²
2018
Zuid
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
20
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code