Nieuwbouw appartement niet te huur in Villa Neerleie Deinze Kongoplein 4

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

TE HUUR BIJ LANDBERGH: Appartement middenin centrum Deinze

Gepubliceerd op 14-10-2020

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 2.

VERHUURD, HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK

Dit bijna-energieneutraal nieuwbouwappartement met uitgestrekte zichten over de vaart is voorzien van een individuele warmtepomp, vloerverwarming, 4 fotovoltaïsche panelen en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. Het E-peil werd hierdoor teruggebracht naar slechts E16 waardoor u stevig zal besparen op uw energiefactuur. Naast de bijzondere aandacht voor thermische isolatie, werd ook het akoestische comfort geoptimaliseerd. 

Dit doorzon appartement van ca. 109 m 2 met  riant zonneterras (21 m 2 )  uitkijkend op de vaart en een balkon (3 m 2 )   met zicht op de binnentuin,   is gelegen op de tweede verdieping van het nieuwbouwproject Villa Neerleie in Deinze. Het appartement werd uiterst kwalitatief afgewerkt (eiken parket, inbraakwerende deur, AEG toestellen, Schüco schrijnwerk, etc.) en zal volledig geschilderd opgeleverd worden en voorzien van verlichtingsarmaturen. Het bestaat uit een inkomhal met vestiairekast, een lichtrijke leefruimte met open keuken en uitzicht over de Vaart, twee praktische bergingen, een gastentoilet en twee ruime slaapkamers met telkens aangrenzend een badkamer met inloopdouche en lavabo. Daarnaast is er een zonneterras met terrasberging grenzend aan de leefruimte met zicht op de vaart. 

In de ondergrondse verdieping vindt u de bijhorende praktische kelderberging welke is inbegrepen in de huurprijs. Een autostaanplaats kan worden bijgehuurd aan een huurprijs van €60/maand. 

Villa Neerleie is gelegen op de kop van de Markt met op wandelafstand een uitgebreid aanbod aan winkels, scholen, gastronomie, cultuur en recreatie allerhande. Daarnaast is er een bushalte vlakbij en ligt ook het station van Deinze op fietsafstand. 

Provisie voor gemene lasten bedraagt: €90/maand. 
E-Peil: 16 / Mobiscore: 8,2  
Onmiddellijk beschikbaar. 

Benieuwd naar dit appartement in Deinze? 
Maak zeker een afspraak via of 09 22 ... (toon)

www.landbergh.be 

Indeling : Badkamer , Berging (2) , Inkomhal , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2255632
Onmiddellijk
Villa Neerleie
Gesloten
109,00 m²
2018
Zuidwest
2
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
16
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Deinze in je mailbox

End Code