Appartement te huur Gavere

Bewaar
800 / maand
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Goedgelegen gelijkvloersappartement bij de Markt van Gavere Adres weten?

Gepubliceerd op 13-11-2023

Appartement met 1 slaapkamer.

Mooi afgewerkt kantoor, winkel of praktijkruimte gelegen bij het Marktplein van Gavere. De Markt van Gavere is trouwens een gezellige open ruimte met groen zoals vroeger de pleinfunctie was, waar mensen tesamen kwamen. Het handelspand geniet mooie zichtbaarheid en er is parkeerplaats aan de overkant van de straat.  
Indeling: een handelsruimte of ontvangstruimte, behandelingsruimte of werkruimte, vergaderruimte of zithoek en eetplaats, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met inloopdouche en toilet, archiefruimte of slaapkamer, ruime aparte inkom, wasruimte.
De ligging geeft een vlotte verbinding naar de N60, de E17, het station van Asper en op wandelafstand van het mobipunt. Deze commerciële ruimte is onmiddellijk bruikbaar voor uw commerciële activiteit. Het kantoor is ideaal geschikt voor dokter, kinesist, advocaat, architect, verzekeringskantoor, kledingzaak, modeaccessoires, schoonheidsspecialiste en zoveel andere commerciële activiteiten. Nieuwsgierig voor een ambitieuze start? Maak een afspraak en bel naar VASTGOED DE HAES op 0475 ... (toon) Tot binnenkort en steeds welgekomen!!

Indeling : Badkamer , Berging , Dienstenhal , Eethoek , Handelsgelijkvloers , Kabinet , Keuken , Slaapkamer , Zithoek
  • Detailinfo
  • Financieel
3208083
onmiddellijk
Gesloten
€ 800 / maand
110,00 m²
Ja
In aanvraag
In aanvraag
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te huur
Bewaar

Nazareth

€ 700

Appartement Te huur
Bewaar

Nazareth

€ 795

Appartement Te huur
Bewaar

Eine

€ 790

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gavere in je mailbox

End Code