Nieuwbouw appartement niet te huur in Gent Lange Kruisstraat 7 / 101

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ruim appartement met stadstuin te huur in Gent

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1.

Bezoekdag op dinsdag 27/11 tussen 17h & 18h, mits het maken van een afspraak 
Middenin het levendige centrum van Gent vindt u het nieuwbouwproject ‘Plato’. Dit high-end complex bestaat uit 8 kwalitatief afgewerkte luxe appartementen en twee gelijkvloerse handelsruimtes. De ondergrondse verdieping werd voorzien van praktische kelderbergingen en autostaanplaatsen.
Het appartement in kwestie bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 117,8m². Als troef beschikt dit appartement over een zuidoost georiënteerd terras en een fantastische stadstuin, waardoor er een extra buitenruimte wordt gecreëerd van maar liefst 96m². Via de inkomhal, die werd afgewerkt met een praktische inbouwkast, betreedt u de ruime leefruimte en open keuken die bestaat uit alle nodige en kwalitatieve inbouwtoestellen. Het appartement werd verder uitgerust met twee lichtrijke slaapkamers die directe toegang bieden tot het terras en tuin, een badkamer met inloopdouche, een afzonderlijk toilet en een berging.
Het appartement wordt verwarmd dmv centrale verwarming met een hoogremendementsketel op aardgas. Voor de ventilatie werd gekozen voor een individueel systeem met warmterecuperatie (D). Ook voor het schrijnwerk werd geopteerd voor de hoogste kwaliteit met hoogwaardig aluminium (Schüco) en super isolerende beglazing.
In de ondergrondse verdieping vindt u de bijhorende praktische kelderberging welke is inbegrepen in de huurprijs. Een autostaanplaats kan worden bijgehuurd aan een huurprijs van €125/maand.
Het appartement werd volledig geschilderd en voorzien van lichtarmaturen in alle ruimtes muv de leefruimte en slaapkamers. Ook de gordijnrails zijn reeds voorzien door de verhuurder. 
E-Peil: 44. Provisie voor gemene lasten + aardgas: €75/maand.
WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)
 

Indeling : Badkamer , Berging (2) , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1727398
Onmiddellijk
117,80 m²
213,80 m²
2017
Zuidoost
1
Ja conform
Ja
Ja
59 kWh/m²
icon epc epc_A
/
Nee
/
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox

End Code