Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw handelspand te huur in Gent, Vlaanderenstraat 25

Bewaar
8.000 / maand
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Exclusief handelspand te huur middenin het centrum van Gent

Gepubliceerd op 28-5-2019

Nieuwbouw handelspand.

In de bruisende binnenstad van Gent vindt u het prestigieuze nieuwbouwproject Domus Aurea gelegen in het tweede deel van de Vlaanderenstraat. Deze majestueuze winkelstraat staat gekend voor haar waardevol vastgoed en haar genietbare mix van wereldkeuken- en sterrenrestaurants, de betere handelszaken en hoogst exclusieve verblijven. Met haar directe bereikbaarheid, tussen het Zuid en de drie torens, biedt de Vlaanderenstraat een fel begeerde visibiliteit dankzij de erg drukke passage van zowel voetgangers, fietsers, de tram- en buslijnen en het doorgaand autoverkeer.

Het bekroonde architectenduo Govaert en Vanhoutte leverde met dit project een internationaal bekroond meesterwerk af bestaande uit een prestigieuze handelsruimte en twee zeer ruime op-en-top luxeappartementen met verscheidene terrassen en verbluffende zichten. Dit project levert het nagenoeg perfecte evenwicht tussen de introductie van hedendaagse top-architectuur en het respect van het historische uitzicht van de gevelrij.

Deze prestigieuze, doorzon handelsruimte bevindt zich zowel over de volledige gelijkvloerse als de voorste zijde van de eerste verdieping met riante glaspartijen over beide bouwlagen. Zowel qua visibiliteit als qua etalageruimte is dit hoogst uitzonderlijk. Bovendien is er nog een tweede vitrine langs de Notarisstraat. 

Met een totale handelsoppervlakte van maar liefst 300 m² biedt deze unieke handelsruimte een waaier aan commerciële mogelijkheden. Het pand wordt wind- en waterdicht opgeleverd en kan afgewerkt worden naar eigen smaak in functie van uw activiteiten en voorkeuren. 

De mogelijkheid tot het bijhuren van een ondergrondse autostaanplaats, toegankelijk via de autolift uitgevend langs de Notarisstraat, vormt een bijkomende troef.

Oplevering voorzien in het najaar van 2019.

  • Detailinfo
  • Financieel
1858440
september 2019
€ 8.000
300,00 m²
2019
Ja conform
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
55
Nee
Ja
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Kantoor met handelsgelijkvloers Te huur
Bewaar

Gent

€ 6.500

Winkelruimte Te huur
Bewaar

Gent

€ 5.000

Kantoorruimte Te huur
Bewaar

Gent

€ 6.015

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox