Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw kantoorruimte te huur in Gent Vlaanderenstraat 25

Bewaar
8.000 / maand
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Te huur bij Landbergh: exclusief kantoor in centrum Gent

Gepubliceerd op 4-11-2019

Nieuwbouw kantoorruimte.

In de bruisende binnenstad van Gent vindt u het prestigieuze nieuwbouwproject Domus Aurea gelegen in het tweede deel van de Vlaanderenstraat. Deze winkelstraat staat gekend voor haar waardevol vastgoed, de betere handelszaken en hoogst exclusieve verblijven. Met haar directe bereikbaarheid, tussen het Zuid en de drie torens, biedt de Vlaanderenstraat een fel begeerde visibiliteit dankzij de erg drukke passage van zowel voetgangers, fietsers, de tram- en buslijnen en het doorgaand autoverkeer. 

Dit internationaal bekroond meesterwerk bestaat uit twee uiterst luxueuze appartementen en een prestigieuze doorzon handelsruimte. Deze laatste bevindt zich zowel over de volledige gelijkvloerse als de voorste zijde van de eerste verdieping. Dankzij de riante glaspartijen over beide bouwlagen werd een hoogst uitzonderlijke visibiliteit en etalageruimte gecreëerd. Bovendien is er nog een tweede vitrine langs de Notarisstraat. 

Met een totale handelsoppervlakte van maar liefst 300 m² biedt deze unieke handelsruimte een waaier aan commerciële mogelijkheden. Het pand wordt wind- en waterdicht opgeleverd en kan afgewerkt worden naar eigen smaak in functie van uw activiteiten en voorkeuren. De mogelijkheid tot het bijhuren van een ondergrondse autostaanplaats, toegankelijk via de autolift uitgevend langs de Notarisstraat, vormt een bijkomende troef. 

Oplevering voorzien in het voorjaar van 2020. 

  • Detailinfo
  • Financieel
1945256
december 2019
Gesloten
€ 8.000
300,00 m²
2019
Ja conform
Ja
Niet van toepassing
Niet van toepassing
55
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Kantoorruimte Te huur
Bewaar

Gent

€ 3.750

Kantoorruimte Te huur
Bewaar

Gent

€ 2.500 - 10.000

Kantoorruimte Te huur
Bewaar

Gent

€ 6.015

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox