Nieuwbouw penthouse niet te huur in Residentie Einstein Gent Gebroeders Vandeveldestraat 77

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouw penthouse te huur in het centrum van Gent

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw penthouse met 1 slaapkamer op verdieping 5.

VERHUURD, HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK 

In de bruisende binnenstad van Gent vindt u het nieuwbouwproject 'Einstein'. Dit prestigieuze project bestaat uit 8 kwalitatief afgewerkte appartementen, een gelijkvloerse handelsruimte en een dubbele garage. De ligging is bijzonder gunstig met een directe tramverbinding voor de deur en alle mogelijke winkels, diensten, scholen en cultuur op wandel- en fietsafstand.

Op de vijfde verdieping biedt de lift toegang tot deze exclusieve penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 95 m² en een uitzonderlijk uitzicht. De penthouse bestaat uit een lichtrijke leefruimte en een volledig geïnstalleerde open keuken voorzien van alle inbouwtoestellen. De leefruimte wordt volledig omgeven door een comfortabel zonneterras met uitzicht boven de statische gevels en op de drie monumentale torens van Gent. Aan de leefruimte vindt u tevens de slaapkamer en een open ruimte die gebruikt kan worden als hobby- of bureauruimte. Het appartement werd verder uitgerust met een badkamer, een afzonderlijk toilet en een praktische berging.

De penthouse wordt verwarmd dmv centrale verwarming met een individuele hoogremendementsketel op aardgas. Voor de ventilatie werd gekozen voor een indvidueel systeem met warmterecuperatie (D). Ook voor het schrijnwerk werd geopteerd voor de hoogste kwaliteit met hoogwaardig aluminium (Schüco) en super isolerende beglazing.

In de ondergrondse verdieping vindt u twee bijhorende, praktische kelderbergingen, welke reeds zijn inbegrepen in de huurprijs en op het gelijkvoers vindt u de vlot toegankelijke, gemeenschappelijke fietsenberging.

Het appartement wordt volledig geschilderd en voorzien van lichtarmaturen in alle ruimtes muv de leefruimte en slaapkamers. Ook de gordijnrails zijn reeds voorzien door de verhuurder. 

Beschikbaar vanaf 1 augustus 2018.

E-Peil: 40. Provisie voor gemene lasten: 90€/maand.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging (3) , Keuken , Slaapkamer , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1693009
Residentie Einstein
Gesloten
95,00 m²
2018
West
5
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
40
Nee
Bouw vergund
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Gent in je mailbox

End Code