Appartement niet te huur in Ref18098-3 Hasselt Maastrichtersteenweg 8 / 3

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement - Maastrichtersteenweg, 3500 Hasselt

Gepubliceerd op 2-3-2021

Appartement met 4 slaapkamers op verdieping 1.

GOED GELEGEN, MODERN APPARTEMENT (MET PARKING) TE HASSELT!

Net buiten de stadskern van Hasselt, treffen we dit mooie, moderne appartement aan. Met de bushalte vlak voor de deur en een grootwarenhuis op slechts 20 meter, hebt u hier alles voor handen. Hebt u nog schoolgaande kinderen? Er bevinden zich maar liefst 2 lagere- en 3 middelbare scholen op wandelafstand. Het appartement werd begin dit jaar volledig vernieuwd. Via de gemeenschappelijke inkomhal nemen we de lift naar het 1e verdiep. Bij het binnentreden van het appartement komen we terecht in de centrale inkomhal met videofoon. Vervolgens krijgen we toegang tot de ruime woonkamer van om en bij de 44 m2. De moderne open keuken met alle nodige keukentoestellen maakt dit plaatje helemaal compleet. In de grote berging kan u uw wasmachine, droogkast en andere spullen zeker kwijt. Verder zijn er nog 2 slaapkamers en een apart toilet voorzien. Bovendien zal u het in de badkamer met inloopdouche en regensproeier vast en zeker naar uw zin hebben. De huurprijs bedraagt 700. Hier komt nog 30 euro extra bij, indien u een eigen parkingplaats wenst achteraan het gebouw.

Zoekt u dus een ruim, goed gelegen appartement om te huren? Kom dan zeker eens kijken op de Maastrichtersteenweg nummer 8!

Indeling : (2) , Badkamer , Hal , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (4) , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1776551
Ref18098-3
Gesloten
83,75 m²
2016
1
116 kWh/m²
icon epc epc_B
/
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hasselt in je mailbox

End Code