Huis niet te huur in Willekensmolenstraat Hasselt Willekensmolenstraat 105

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Huis - Willekensmolenstraat, 3500 Hasselt

Gepubliceerd op 2-3-2021

Huis met 2 slaapkamers.

GERENOVEERDE STADSWONING MET 2 SLK EN TUIN

Een leuke wandeling naar de stad of snel enkele boodschappen doen vlakbij de deur? Dat kan perfect voor de volgende bewoners van de woning gelegd op de Willekensmolenstraat 105 te Hasselt. U heeft hier alle faciliteiten bij de hand en kan ook van dichtbij mee genieten van de vele activiteiten die de stad het hele jaar door te bieden heeft. De woning onderging net een grondige opfrisbeurt zodat ze vandaag de dag perfect aan alle comfort voldoet. U heeft twee ruimtes ter beschikking vooraan de woning die u kan inrichten als zitplaats en eetkamer. Achteraan komen we in een zeer frisse en lichte keuken terecht met een groot schuifraam dat toegang geeft naar de tuin. De keuken is uitgerust met een keramisch vuur met dampkap, een koelkast en verschillende ingebouwde kasten om het kookgerei op te bergen. In de badkamer werd een nieuwe douche met badkamermeubel en toilet geïnstalleerd. Twee slaapkamers op de eerste verdieping maken het geheel van 73m² compleet.

Achteraan in de tuin kan u met al uw extra spullen terecht in de tuinberging, die mooi aangekleed werd met houten lambrisering.

Spreekt dit geheel u ook onmiddellijk aan? Neem dan zeker contact op met ons kantoor voor een afspraak ter plaatse!

Indeling : Badkamer , Eetkamer , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet , Tuin
  • Detailinfo
  • Financieel
2489236
Willekensmolenstraat
Gesloten
90,00 m²
2017
In aanvraag
In aanvraag
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Hasselt in je mailbox

End Code