Appartement niet te huur Herentals Koppelandstraat 59 / D

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers.

Gepubliceerd op 23-8-2021

Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1.

Prachtig gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers.
Het appartement is gelegen in een rustige straat pal in het centrum van Herentals. Op wandelafstand vindt men de bekende winkelstraat met tal van bekende handelszaken, supermarkten en scholen. Het openbaar vervoer bevindt zich in de directe nabijheid en biedt een vlotte verbinding naar de ring van Herentals, E313...

Het appartementsgebouw bestaat uit 8 wooneenheden. Alle appartementen zijn recent volledig gerenoveerd, voorzien van alle hedendaags comfort en ingericht met prachtige duurzame materialen.

Men betreedt dit appartement op de eerste verdieping via de inkomhal die zich ertoe leent om een vestiaire te creëren. Aan de voorzijde van het gebouw vindt men de prachtige, zeer ruime en lichte woonkamer. De grote raampartijen zorgen voor een zeer open gevoel. De keuken is geïntegreerd in de leefruimte en is voorzien van duurzame kwalitatieve toestellen en materialen. Grenzend aan de keuken vinden we een berging terug waar voorzieningen zijn voor het plaatsen van een wasmachine.

De nachthal geeft directe toegang naar het apart toilet, de badkamer met inloopdouche, ruime berging en twee ruime slaapkamers. Verder beschikt het appartement over een terras met grote opbergkast.  Een garage is gelegen aan de achterzijde van het gebouw en men beschikt eveneens over een kelderberging.

Het appartement is volledig geschilderd en dus instapklaar voor de eerste ingebruikname. Het is bovendien onmiddellijk beschikbaar. 

Huurprijs: €780/maand + €25 gemeenschappelijke kosten, met inbegrip van onderhoud van de cv-installatie. 

Indeling : Badkamer , Berging , Inkom , Keuken , Nachthal , Slaapkamer (2) , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2473765
Onmiddellijk
87,00 m²
2021
1
Ja conform
Ja
117 kWh/m²
icon epc epc_B
20210112-0002358902-RES-1
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Herentals in je mailbox

End Code