Nieuwbouw appartement niet te huur in Kortrijk Minister Liebaertlaan 53E / 005

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig ingericht appartement met zonneterras en 2 slaapkamers

Gepubliceerd op 7-12-2016

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers.

Dit met smaak ingericht appartement zorgt ervoor dat u zich thuis voelt.

Het volledig appartement is tot in puntjes afgewerkt met duurzame materialen, op maat gemaakt meubilair, een lichtrijke woonkamer met open zicht op de gemeenschappelijke tuin van de residentie.

Volledig ingerichte keuken in massief eik met granito-tablet, grote koelkast met onderbouw vriezer, combi-oven, vaatwasser, dubbele spoeltafel, vitro-keramische kookplaat met dampkap.

Spatieuze berging met voorziening voor droogkast en wasmachine, aparte uitgietbak en geïnstalleerde opbergrekken.

Badkamer met natuurlijke lichtinval van buitenaf, dubbele lavabomeubel met onder- en bovenkasten, douche met glazen wanden en regensproeier, sierradiator.

Master bedroom is voorzien voor 2-persoonbed en aanwezigheid van een praktische ingemaakte kastenwand met vier schuifdeuren. 2e slaapkamer wordt op heden gebruikt als logeerkamer anex bureelruimte en is voorzien van op maat gemaakte kasten en vast bureautablet.

Het appartement beschikt over een terrasberging aan de voor- en achterzijde alsook over ruime terrassen, het achterterras met haar zuiderse oriëntatie biedt u alle privacy en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een oase van groen.

Voor de wagen is er een privatieve overdekte parking voorzien in de huurprijs.

Kortom een streling voor het oog, automatische overgordijnen over het volledige appartement, alarmcentrale, ingebouwde verlichting... mogelijkheid om gemeubeld te huren (prijs meubilair niet inbegrepen in huurprijs).

Onmiddellijk beschikbaar, contract 9 jaar (3-6-9), borg 3 maanden (via Korfine of 3e), vast inkomen vereist, voorschot syndic 50 euro per maand.

 

Indeling : Badkamer , Berging , Eetkamer , Keuken , Parkeerplaats , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet , Tuin , Wasplaats , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1329875
onmiddellijk beschikbaar
Halfopen bebouwing
95,00 m²
95,00 m²
2009
Zuid
Ja conform
In aanvraag
In aanvraag
/
Woongebied
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Kortrijk in je mailbox

End Code