Appartement niet te huur Kortrijk Reepkaai 3A / 302

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Stijlvol 2 slaapkamerappartement aan de Leie

Gepubliceerd op 12-8-2019

Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 3.

Altijd al gedroomd om te wonen aan de Leie te Kortrijk?  Dan is dit 2 slaapkamerappartement voor u op het lijf geschreven.

Via de private inkom komt U binnen in de prachtig opgeschilderde gang met vestiaire mogelijkheden, verder vinden we ook het gastentoilet terug. Via de gietijzeren deur betreedt U de volledig uitgeruste open keuken met marmeren werkblad. De keuken bestaat uit een dubbele spoelbak, een grote frigo zonder vriesvak, oven, combioven, vaatwasser, een inductie kookplaat en dampkap. 

De open living bestaat uit een keramische tegel en is voorzien met voldoende stopcontacten, via de grote glaspartijen die voorzien zijn van gordijnen en vliegramen heeft u een subliem zicht over de Leie.  

Verder bestaat het appartement uit een master bedroom met veel ingemaakte kasten en indirecte verlichting, ook hier zijn er voldoende stopcontacten aanwezig en dataverbinding. De 2e slaapkamer is ook voorzien van voldoende stopcontacten en dataverbinding. In beide slaapkamers is de vloer voorzien van een keramische tegel met parketmotief. 

Verder beschikt het appartement nog over een ondergrondse staanplaats, gemeenschappelijke fietsenstalling alsook een gelijkvloerse berging. Dit alles inbegrepen in de huurprijs

EXTRA TROEF: Exclusief wonen aan de Leie!

!! ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR !!

Contract 9 jaar (type 3-6-9) - waarborg: 3 maanden - vast inkomen vereist - provisie syndic: € 60 - EPC: 68,28 kWh/m²

Indeling : Badkamer , Dienstenhal , Keuken , Salon , Slaapkamer (2) , Terras , Toilet
  • Detailinfo
  • Financieel
1860801
Gesloten bebouwing
Zuid
3
Ja
68,28 kWh/m²
icon epc epc_A
/
/
Niet van toepassing
Ja
/
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Kortrijk in je mailbox

End Code