Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw appartement niet te huur in Roeselare Spanjestraat 15 / 4.01

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Roeselare : Tof hip nieuw dakappartement in het centrum nabij station met 2 slaapkamers en twee terrassen . Mogelijkheid om een garage bij te huren. Totale oppervlakte 107,04 m2.

Gepubliceerd op 6-5-2019

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 4.

Roeselare : Tof hip nieuw dakappartement in het centrum nabij station  met 2 slaapkamers en twee terrassen . Mogelijkheid om een garage bij te huren. Totale oppervlakte 107,04 m 2 .Deze residentie bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van commerciële zaken zoals winkels, bakkers en slagers, bioscoop, enz...Mogelijkheid om een garage bij te huren.

Het appartement is tot in de puntjes afgewerkt met de beste materialen, uniek in dit gebouw is dat u via lift in uw eigen appartement binnenkomt zonder gemeenschappelijke ruimten. Door de kleinschaligheid (5 appartementen) is de rust in het gebouw gegarandeerd.

Het lage energieverbruik zal hier een extra troef zijn, ook de vloerverwarming zorgt voor de voldoende warmte zonder het verlies van muren. Syndic 35€.

Onmiddellijk vrij. Bel ons vrijblijvend op voor een bezoek en de nodige info. Wij begeleiden u graag met de glimlach op zoek naar uw droomwoning & bedrijfsvastgoed. En garanderen met veel plezier een “klare kijk” op (h)eerlijk vastgoed. T.


Indeling : Badkamer , Berging , inkomhal , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1831268
81,00 m²
2018
4
In aanvraag
In aanvraag
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Roeselare in je mailbox