Woning niet te huur Schuiferskapelle Vrouwenboomstraat 41

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtige alleenstaande villa met 4 slaapkamers.

Gepubliceerd op 4-5-2019

Woning met 4 slaapkamers.


Deze ruime villa bevindt zich in een oase van groen, een uiterst rustige buurt maar toch met vlotte bereikbaarheid naar de belangrijkste invalswegen. Een tiental min. verderop ben je in Tielt waar je zowel scholen, supermarkten, apotheken, openbaar vervoer en station aantreft.
U komt de woning binnen in de inkomhal met gastentoilet. Aansluitend is de grote living met ruimte voor een grote zithoek en TV aansluiting alsook plaats voor een eetkamer. Deze is voorzien van praktische inbouwkasten. Tevens in de living heb je een paar treden lager een leuke speelruimte voor de kids , een paar treden hoger een toffe bureauruimte. Een gemetste schouw waar er de mogelijkheid is om een kachel te plaatsen kan het alleen maar extra gezellig maken tijdens de koude winteravonden. De grote raampartijen rondom bieden mooi zicht op het landelijk groen .
Naast de living kom je in de open keuken waar alle toestellen aanwezig zijn zoals keramische kookplaat, spoelbak, vaatwasser, combi oven,...kortom alles voor wie graag kookt of bakt! Via een schuifdeur palend aan de keuken kom je in de berging, met aansluiting voor wasmachine, droogkast, extra opbergkasten en is er bovendien nog een tweede spoelbak met kraan!
Een droge kelder biedt nog meer opbergruimte in de woning.
De trap brengt ons tot op het verdiep. Daar zijn 4 volwaardige slaapkamers waar je telkens een 2-persoonsbed, kleerkast en bureau kan plaatsen. Een ruime badkamer met zowel aparte douche, ligbad ,dubbele lavabo en grote spiegelkasten. Op de gang ook een tweede toilet . De volledige woning wordt verwarmd met centrale verwarming op mazout, er is overal dubbele beglazing voorzien van rolluiken en vliegenramen.
Een grote garage, die onderverdeeld is in verschillende ruimtes onder de woning maakt het pand volledig af. Voor wie graag buiten vertoeft in de tuin of op het terras dan is dit de ideale plaats om er te gaan wonen. Volledig rondom de woning is een prachtige tuin met vijver en verzichten op de prachtige velden. De tuin is omheind en er is meer dan plaats genoeg om wagens te plaatsen.
Interesse in deze woning maak dan vlug een afspraak !

Indeling : Badkamer , Eetkamer , Garage , Keuken (2) , Slaapkamer (4) , Terras , Toilet (2) , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1831058
Onmiddellijk
Ja
353 kWh/m²
icon epc epc_D
/
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Schuiferskapelle in je mailbox

End Code