Nieuwbouw appartement niet te huur in Residentie Edouard Anzegem Westdorp 11 / 0102

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig nieuwbouwappartement met 2 slpk in hartje Tiegem

Gepubliceerd op 29-8-2020

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers op verdieping 1.

Dit appartement maakt deel uit van Residentie Edouard en is gelegen in het centrum van het idyllische Tiegem. Het gebouw herbergt 5 appartementen en een kantoor-praktijkruimte. De appartementen zijn heel energiezuinig gebouwd en voldoen aan de strengste energienormen. 

Alle appartementen zijn zuidgericht en vanuit de lichtrijke leefruimtes geniet je van een adembenemend zicht op de eerste heuvels van de Vlaamse Ardennen. Het project is gelegen op 30 m van het kerkplein van Tiegem, op wandelafstand van school, kinderopvang, hoeveslagerij, buurtwinkel, dokter,  apotheek, ... en met een vlotte verbinding naar de E17 en naar de steden Waregem, Oudenaarde, Ronse, ...

Appartement 0102 bevindt zich op de eerste verdieping en is als volgt ingedeeld: ruime leefruimte met eethoek, zithoek en open keuken met alle comfort (vaatwas, vitrokeramische kookplaat, dampkap, oven en koelkast). Het werkblad is vervaardigd uit zwart graniet en heeft 2 trendy onderbouwwastafels met mengkraan. Naast de keuken ligt een handige berging/wasplaats. Via de nachthal heb je toegang tot het apart toilet met handenwasser, de badkamer met bad (voorzien van douche met glazen wand) en lavabomeubel en de 2 ruime slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van tv- en internetaansluiting.

Het appartement heeft 2 terrassen: een heel ruim terras aan de achterzijde (deels overdekt) en een kleiner terras aan de voorzijde.
Een ruime kelderberging is inbegrepen in de prijs.
Mogelijkheid tot het huren van een staanplaats of dubbele garage met sectionale poort bereikbaar via de uitweg aan de achterzijde van het gebouw.

Instapklaar en onmiddellijk beschikbaar: de woningen zijn volledig geschilderd en voorzien van verlichtingsarmaturen en gordijnen aan de straatzijde. 
Huurprijs: 750 Euro/maand + 50 Euro/maand gemeenschappelijke kosten.

Interesse in deze topper?
Maak uw afspraak online! 

Indeling : Badkamer , Berging , Hall/inkom , Kelder , Leefkeuken , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
2272829
onmiddellijk
Residentie Edouard
Gesloten
98,76 m²
Zuid
1
Ja
In aanvraag
In aanvraag
37
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Anzegem in je mailbox

End Code