Nieuwbouw appartement niet te koop in Aalter Boomgaard 2

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Eenslaapkamerappartement op het eerste verdiep

Gepubliceerd op 9-6-2021

Nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer op verdieping 1.

Dit éénslaapkamerappartement is gelegen op de eerste verdieping van residentie Den Teerling. Het appartement van 80 m² beschikt over een inkomhal met toegang tot de lichtrijke eet- en leefruimte, een open keuken, een slaapkamers, een badkamer voorzien van een enkele wastafel met inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Daarnaast heeft het appartement een zuidwestelijk georienteerd terras van 5 m². 

Residentie ‘Den Teerling’ is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit slechts 13 bijzonder comfortabele, goed ingedeelde appartementen met aangename zonneterrassen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve kelderbergingen. Het gebouw omvat zowel ruime éénslaapkamer appartementen als meer luxueuze tweeslaapkamer appartementen met oppervlaktes startend vanaf 80m² tot zelfs 132m².

Het gebouw voldoet aan de regels voor het BEN-label (E30) waardoor u kan genieten van het fiscale gunstregime vwb de onroerende voorheffing. Zo werd er voor ieder appartement een individuele, hoogrenderende condensatieketel op aardgas voorzien evenals een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Er wordt u dan ook een volledig afgewerkt appartement aangeboden, inclusief comfortabele handelswaarden voor het kiezen van uw keuken, de sanitaire toestellen en de vloerbekleding. Deze appartementen onderscheiden zich naast het BEN-label ook door hun hedendaagse architectuur waarbij de voorgevel duurzaam wordt afgewerkt met een combinatie van hout en natuursteen.

De residentie is gelegen op de hoek van Stationsstraat en de Boomgaard, pal in het centrum van Aalter. Dankzij deze zeer centrale ligging beschikken deze appartementen over alle faciliteiten zoals de scholen, winkels, diensten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. De bereikbaarheid met de wagen is eveneens uitstekend met de E40 en de Knokkebaan op amper enkele minuten rijden. Kortom de ideale plek om rustig te vertoeven en toch overal vlakbij.   

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

Indeling : Badkamer , Eetkamer , Inkomhal , Keuken , Slaapkamer , Terras , Toilet , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1901725
Gesloten
€ 36.680,00
80,00 m²
80,00 m²
2019
Zuidwest
1
Ja conform
Nee
Ja
In aanvraag
In aanvraag
30
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Aalter in je mailbox

End Code