Bouwgrond niet te koop Aalter Grote Ganzeplas 42

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

TE KOOP BIJ LANDBERGH: Villagrond in residentiële omgeving te Aalter

Gepubliceerd op 9-6-2021

Bouwgrond.

Verkocht: compromis in opmaak.

Deze zuidwestelijk georiënteerde bouwgrond is gelegen in een erg gegeerde en kindvriendelijke villawijk in Aalter, op een perceel van 1.040 m². De ligging is bijzonder aantrekkelijk gezien de vlotte bereikbaarheid tot de E40 en de nabijheid van het centrum van Aalter waar men een uitgebreid aanbod heeft aan winkels, banken en supermarkten. Bovendien bevindt er zich een bushalte op wandelafstand.

Op het perceel is het Ruimtelijk Uitvoeringsplan Woonpark van toepassing, waarin de volgende voorschriften staan omschreven. Op de grond kan een villa worden gebouwd met ofwel een plat dak (kroonlijst op max. 7 m) ofwel een hellend dak (kroonlijst op max. 6 m en nok op max. 11 m). De bouwbreedte bedraagt 18,50 m en de bouwdiepte is vrij te kiezen voor zover het maximale bouwvolume van maximaal 2.000 m³ gerespecteerd blijft.

Naast het hoofdgebouw kunnen één of twee bijgebouwen worden opgetrokken waarbij de plaats vrij kan gekozen worden binnen het cultuurvlak. De maximale gezamenlijke vloeroppervlakte van de bijgebouwen bedraagt 60 m² en de maximale kroonlijsthoogte is 3,5 m bij zowel een plat als een hellend dak. Bij een hellend dak mag de nokhoogte 4,50 m bedragen. Maximum 40% van het cultuurvlak kan ingericht worden met private sportinfrastructuur in open lucht, tuinaccommodatie en verhardingen in functie van opritten, tuinpaden en terrassen.

De mogelijkheid bestaat daarnaast ook om direct te beginnen bouwen aangezien er reeds een volledig afgerond architectendossier ter beschikking is waarvoor er reeds een stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd. 

Dit bouwrijp perceel is dus een uitgelezen kans voor het bouwen van een open gezinswoning in een groene en vlot bereikbare omgeving. Er is tevens geen bouwverplichting wat betekent dat u vrij bent te kiezen wanneer en met wie u uw droomwoning bouwt.

WWW.LANDBERGH.BE + 2 25 ... (toon)

  • Detailinfo
  • Financieel
1942676
Open
1040,00 m²
Zuidwest
Nee
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
In aanvraag
Woonparken
Niet van toepassing
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Aalter in je mailbox

End Code