Appartement penthouse te koop in Villamar Adeje Villamar

Bewaar
700.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement PENTHOUSE - Villamar, 38670 Adeje

Gepubliceerd op 4-9-2017

Appartement Penthouse met 3 slaapkamers op verdieping 9.

Wij presenteren een prachtig penthouse aan het strand te koop in Villamar, een van de meest gewilde complexen in Costa Adeje!

Deze unieke woning is ontworpen op twee niveaus, met een totale woonoppervlakte van 187 m2, en biedt veel ruimte, waaronder 3 slaapkamers, een lichte en zonnige woonkamer, een open keuken, 2 badkamers en een handig gastentoilet. De flat beschikt ook over een mooi terras van 11 m2, dat een panoramisch uitzicht biedt op de oceaan en de prachtige kustlijn van Costa Adeje.

Het complex, dat vroeger een aparthotel was, is onberispelijk onderhouden en beschikt over een aantal voorzieningen zoals een gemeenschappelijk zwembad, goed onderhouden tuinen, een aangewezen parkeerplaats en een afgesloten privéterrein.

De onovertroffen locatie van deze woning garandeert prachtige zonsondergangen en de nabijheid van het strand, restaurants en recreatiegebieden. Deze factoren, gecombineerd met het aangename klimaat van Tenerife gedurende het hele jaar, maken dit penthouse tot een uitstekende investeringsmogelijkheid op het eiland dat bekend staat als de eeuwige lente. Mis de kans niet om deze fantastische woning te bezitten en het beste van Costa Adeje te ervaren!

Indeling : Badkamer (2) , Gastentoilet , m² Binnenruimte , m² exterieur , m² Totale opprvlakte (binnen + grond) , Parkeerplaats , Slaapkamer (3)

Bekijk het volledige aanbod in dit project.

  • Detailinfo
  • Financieel
832697
Villamar
Gesloten
€ 700.000
196,00 m²
1979
2004
Zuidoost
9 Appartement 0
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement PENTHOUSE Te koop
Bewaar

Adeje

€ 618.000

Appartement Te koop
Bewaar

Adeje

€ 650.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Adeje in je mailbox

End Code