Appartement te koop Adeje Calle Galicia 43

Bewaar
249.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Prachtig appartement in residentie de zonsondergang

Gepubliceerd op 13-10-2022

Appartement.

In de residentie De Zonsondergang bieden we een appartement aan van 69 m2, bestaande uit twee tweepersoonsslaapkamers, ingericht in een moderne stijl; een complete badkamer, ingericht in pastelkleuren.
De volledig uitgeruste keuken met nieuwe apparatuur en open bar met krukken, open ruimte stijl richting een ruime woonkamer met een grote bank en eettafel.
De muren zijn van glas en voorzien het huis van prachtige natuurlijke verlichting.
Het gehele pand is ingericht met kwaliteitsmeubilair in een eigentijdse stijl, met een vleugje levendig design.
Het grote terras van 61 m2 biedt een prachtig uitzicht op zee, een volledig ingerichte loungeruimte en een eettafel om te genieten van het diner bij het fantastische weer op Tenerife. Het heeft ook een praktische ruimte voor wasmachine en schoonmaak benodigdheden buiten het terras.
Verder zijn er aan de linkerkant van het pand geen buren of bebouwing, waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn en dus ook geschikt voor als je huisdieren hebt!
Het complex is erg rustig en goed onderhouden, het heeft prachtige tuinen, het heeft twee gemeenschappelijke zwembaden met hangmatten van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht.
De verkoopprijs is inclusief een dubbele gesloten garage van 27 m2. De gemeenschapskosten bedragen euro 123, - per maand en de jaarlijkse IBI is euro 330, -.

  • Detailinfo
  • Financieel
3219857
€ 249.000
In aanvraag
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing
Onbekend
Onbekend

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Adeje

€ 222.000

Appartement Te koop
Bewaar

Adeje

€ 229.000

Appartement Te koop
Bewaar

Adeje

€ 230.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Adeje in je mailbox

End Code