Nieuwbouw vrijstaand huis - villa te koop in Insigne Adeje Sybaris 14

Bewaar
930.000
Optie te koop
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwe luxe villa te koop in Rokabella Costa Adeje met uitzicht op zee

Gepubliceerd op 25-10-2021

Nieuwbouw vrijstaand huis - villa met 3 slaapkamers.

Sybaris Villa Insigne is een nieuw luxe project te koop in Rokabella, een nieuwe woonwijk gelegen in Costa Adeje, op de eerste lijn van de kust, ten zuiden van het eiland Tenerife.
Er zijn in totaal 27 vrijstaande villa's met privé zwembad ontworpen door de prestigieuze architect Leonardo Omar, en gebouwd op een perceel met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en La Gomera.
Deze villa heeft 3 slaapkamers en 4 badkamers + 1 gastentoilet, twee op de bovenste verdieping met eigen terras en glazen reling,1 op het niveau van de garage en 1 op de begane grond, waar zich de open keuken-eetkamer bevindt, die aansluit op de woonkamer. Deze villa heeft een eigen overloopzwembad met overloop op het bovendak van het huis (WATER TREATMENT by SALT). Het grote souterrain met eigen parkeerplaats voor 2 auto's, een polyvalente ruimte van meer dan 30 m2, met een patio met lichtbron, ideaal voor huishoudelijk gebruik (speelkamer, fitnessruimte, TV kamer...), een wasruimte en de machinekamer bij het zwembad maken de nuttige ruimte compleet.
Een privé-lift verbindt de 3 verdiepingen van het huis met elkaar
De villa is voorzien van airconditioning en heeft ook een duurzaam aerothermisch systeem dat de productie van sanitair warm water (ACS) ondersteunt.
Hoogwaardige materialen: Krion werkblad in de keuken en de badkamers, biometrisch slot voor de hoofdingang aangesloten op de mobiele telefoon, volledig gevoerde inbouwkasten, binnen- en buitenverlichting met LED-lampen completeren de uitstekende decoratie van het huis.
Alles is ontworpen voor maximaal comfort en een gevoel van openheid naar de horizon, met een uitstekende architectuur, omlijst door het blauw van de Atlantische Oceaan.

Indeling : Badkamer (4) , Gastentoilet , Gesloten garage , Keuken , m² Binnenruimte , m² Totale opprvlakte (binnen + grond) , Privé zwembad , Slaapkamer (3) , Tuin , Wasplaats , Woonkamer

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Financieel
1942023
Insigne
Open
€ 930.000
311,86 m²
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Vrijstaand huis - Villa Te koop
Bewaar

Adeje

€ 950.000

Landhuis - Finca Te koop
Bewaar

Adeje

€ 950.000

Vrijstaand huis - Villa Te koop
Bewaar

Adeje

€ 990.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Adeje in je mailbox

End Code