Appartement te koop Alicante Guardamar – El Raso 1

Bewaar
207.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Penthouse met 2 slaapkamers en ondergrondse autostaanplaats

Gepubliceerd op 10-1-2020

Appartement.

Penthouse met dakterras, 2 slaapkamers en 2 badkamers

Oasis Beach XIII is een complex van 148 appartementen, die de keuze hebben uit twee of drie slaapkamers en twee of drie badkamers, gelegen rond twee grote groene gebieden met elk één zwembad. De residentie is volledig prive, volledig afgesloten en heeft alle comfort: SPA, fitnessruimte, speeltuin voor de kinderen, Mini – golf en Boule. Alle woningen zijn inclusief een ondergrondse parkeergarage inbegrepen in de prijs, daarnaast is het mogelijk om ze aan te vullen met een extra berging in de kelder, deze worden apart gekocht. 

El Raso ligt tussen Guardamar en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca, een plaats waar u het hele jaar door van het prachtige klimaat kunt genieten. De ontwikkeling ligt dicht bij alle lokale voorzieningen en een fantastische verscheidenheid aan recreatieve activiteiten, waaronder stranden met blauwe vlag, kampioenschapsgolf en zeilen. 
El Raso ligt in Guardamar del Segura, waar 14 kilometer prachtige fijne zandstranden zijn in de buurt van een enorm bos van 840 hectare dat bekend staat als Guardamar-duinen, een openbaar beschermd gebied.

  • Detailinfo
  • Financieel
2031876
€ 207.000
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Alicante

€ 225.000

Appartement Te koop
Bewaar

Alicante

€ 245.000

Appartement Te koop
Bewaar

Alicante

€ 215.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Alicante in je mailbox

End Code