Villa te koop Alicante San Pedro del Pinatar 1

Bewaar
230.900
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Villa met 3 slaapkamers met zicht op zee

Gepubliceerd op 6-1-2020

Villa.

Altos de Lo Romero is de perfecte plek om te genieten van de mediterrane levensstijl en is ideaal gelegen in een prachtige landelijke omgeving in Pilar de la Horadada, in het hart van de Costa Blanca. 

Deze gelijkvloerse halfvrijstaande woningen bestaan uit twee tweepersoonsslaapkamers (beide met inbouwkasten), twee badkamers (en-suite bij de hoofdslaapkamer), een volledig ingerichte geïntegreerde keuken en een open woon-/eetkamer, die leidt naar een eigen tuin met parkeergelegenheid en een ruim solarium op het dak waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht op het 18-holes Lo Romero Golf Resort en de kristalheldere Middellandse Zee. 

Elke woning wordt verkocht met een toegewezen parkeerplaats en beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en aangelegde tuinen.
De ontwikkeling is perfect verbonden door de N-332 snelweg met de steden Alicante en Murcia, evenals de internationale luchthaven van Murcia, die op korte rijafstand ligt.

  • Detailinfo
  • Financieel
2023186
€ 230.900
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Villa Te koop
Bewaar

Alicante

€ 232.000

Villa Te koop
Bewaar

Alicante

€ 213.000

Villa Te koop
Bewaar

Alicante

€ 200.000 - 250.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Alicante in je mailbox

End Code