Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw villa te koop in Alicante Calle 1

Bewaar
vanaf € 255.900
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

NIEUWBOUW VILLA MARBELLA

Gepubliceerd op 10-3-2020

Nieuwbouw villa met 2 slaapkamers.

Sofie De Meester Vastgoed laat u graag deze nieuwbouwwoning zien als VOORBEELD. Dit is gebouwd op een stuk bouwgrond dat we samen kiezen in de door u gekozen regio. U kiest zelf het type onroerend goed, traditioneel, modern, in Spaanse stijl, enz ... Er wordt sleutel-op-de-deur gebouwd. Individuele villa's kunnen al in het binnenland worden gebouwd, namelijk in Pinoso vanaf € 255.900 exclusief de bouwgrond en wordt altijd geleverd met een EPC 'B' die voldoet aan de wettelijke regel van 2020.
De afgebeelde villa is een VOORBEELD en is het model MARBELLA met een privé zwembad van 8 x 4 m en kan overal worden gebouwd. We hebben momenteel een aantal huizen 'in aanbouw' die we voor onze klanten bouwen en tevens als modelwoning dienst doen. De bouw vindt voornamelijk plaats in het binnenland, zoals de vallei van Hondón tot Aspe en verder landinwaarts zoals Pinoso, Salinas, Sax en Monovar. Voor klanten die aan de kust willen bouwen, dient er iets dieper in de geldbuidel worden getast doordat de percelen in die streek duurder zijn. Voor de Costa Blanca Zuid hebben we percelen, vooral in La Marina bij Elche. Voor de Costa Blanca Noord hebben we bouwgronden van Denia tot Calpe tot in de Jálon vallei. 
Wat kan je allemaal aanpassen ? --> Alles!
Villa
De grootte van 90 m² tot ...
De layout
De indeling
Positionering
Aantal kamers
Aantal badkamers
Keuze douche of bad of beide
Kleurenpallet (RAL)
Tegelkeuze
Inplanting keuken 
Afwerking
Design van de ingangspoort
Plaats van de ramen
enz. 
Op het platteland wordt er altijd gebouwd op minimaal 10.000 m²  en met 2% bebouwbare oppervlakte, gezien vanuit de lucht. (het kadaster maakt luchtfoto's). Als voorbeeld: uw perceel is 12.000 m² dan kan u 240 m² laten bouwen. Let op! Ook al bouw je onder- als bovengronds zolang de voetafprint niet meer bedraagt dan 2 % t.o.v. de bouwgrond. Wil je een nieuwbouw in een verkaveling of urbanisatie dan wordt er minimum gebouwd op een perceel van 500 m².
Wij bouwen villa's vanaf 90 m² en dit voor een prijs vanaf € 255.900 m² (zonder bouwgrond). Percelen zijn beschikbaar vanaf € 30.000. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op alsook over al de inbegrepen materialen via e-mail naar of bel naar 0475 ... (toon)
 

Indeling : Badkamer (2) , Slaapkamer (2) , Zwembad
  • Detailinfo
  • Financieel
2101585
Oplevering
Open
vanaf € 255.900
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Villa Te koop
Bewaar

Alicante

€ 259.000

Huis Te koop
Bewaar

Alicante

€ 295.000

Villa Te koop
Bewaar

Alicante

€ 269.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Alicante in je mailbox