Nieuwbouw villa te koop in Altea Hills

Bewaar
1.290.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Luxe villa in Altea Hills Adres weten?

Gepubliceerd op 19-8-2020

Nieuwbouw villa met 4 slaapkamers.

Villa in aanbouw in beveiligde urbanisatie Altea Hills, waar de beste villa's van Costa Blanca zich bevinden. Hier kunt u volop genieten van alle rust en stilte van deze heerlijke plek in Spanje.
Het huis wordt gebouwd op bovenste gedeelte van het perceel en biedt het beste uitzicht op de Middellandse zee en Altea. Het onderste deel van het perceel is bedekt met vegetatie, waardoor uitzicht op zee en natuur naadloos in elkaar overvloeien.
De villa bestaat uit 4 verdiepingen. Als we het huis binnenkomen, komen we in de garage, vanwaar we naar beneden kunnen gaan naar de eerste verdieping met 4 slaapkamers, allemaal uitgerust met individuele badkamers. Hieronder bevinden zich de keuken, eetkamer en woonkamer met toegang tot een groot terras met een Infinity zwembad. Op de begane grond bevindt zich een grote ruimte die naar wens van de opdrachtgever kan worden ontleend aan zowel de gymzaal, als de chill-out zone met sauna, .......
Maagdelijke en ongerepte natuur, samen met materialen van fantastische kwaliteit, maakt deze villa tot een ideale plek om te wonen.

Indeling : Badkamer (4) , Eetkamer , Garage , Kelder , Keuken , Slaapkamer (4) , Terras , Zwembad
  • Detailinfo
  • Financieel
2254498
Bij oplevering
€ 1.290.000
373,00 m²
560,00 m²
841,00 m²
2020
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Villa Te koop
Bewaar

Altea Hills

€ > 1.000.000

Villa Te koop
Bewaar

Altea Hills

€ > 1.000.000

Villa Te koop
Bewaar

Altea Hills

€ > 1.000.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Altea Hills in je mailbox

End Code