Nieuwbouw appartement niet te koop in An'Zicht Anzegem Dorpsplein 27

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Energiezuinig, lichtrijk en luxueus appartement in centrum Anzegem te koop. 

Gepubliceerd op 4-4-2017

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers.

Nieuwbouw gelijkvloers appartement met een ruime bewoonbare oppervlakte, een terras aan de voorzijde en een terras met afgesloten privétuin achteraan.

Het appartement is afgewerkt met duurzame materialen, met oog voor gebruiksgemak, comfort en energiezuinigheid, met speciale aandacht voor akoestiek, ...  Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het appartement!

Het appartement bestaat uit een ruime woon-en eetkamer met toegang tot het terras vooraan, een keuken met alle comfort (vitrokeramische kookplaat, dampkap, ingebouwde koelkast, ingebouwde oven en microgolfoven, ingebouwde vaatwas) en toegang tot het terras achteraan, een berging met wasruimte, een moderne en praktische badkamer met ruime inloopdouche en dubbel lavabomeubel met spiegel, een apart toilet met handenwasser en twee ruime slaapkamers.

Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse kelderberging,  ondergrondse of bovengrondse staanplaats en/of carport. Afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig. 

Goede ligging in centrum Anzegem, op wandelafstand van scholen, winkels en sportcentra, met vlotte verbinding naar Waregem en goede ontsluiting met E17, dichtbij openbaar vervoer en station. 

Prijs : € 265.000, exclusief kosten.

Meer informatie kan u vinden op de website :  Of maak een afspraak op kantoor zodat we u alle plannen, prijzen en informatie kunnen bezorgen. 

Indeling : Badkamer , Berging , Eetkamer , Hall/inkom , Keuken , Slaapkamer (2) , Terras (2) , Toilet , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1429613
An'Zicht
118,00 m²
2017
Ja conform
Ja
In aanvraag
In aanvraag
50
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Anzegem in je mailbox

End Code