Huis niet te koop Anzegem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Huis - Anzegem

Gepubliceerd op 5-2-2019

Huis met 3 slaapkamers.

Zoekt u ruimte en rust? Een instapklare en lichtrijke woonst ? En een plaats waar u wonen en werken kan combineren?
Zoek dan niet langer, want deze villa met kantoorgedeelte wacht op u in Anzegem!

De woning, gebouwd in 2000, is voorzien van alle hedendaagse comfort en perfect onderhouden.
Ze heeft een bewoonbare oppervlakte van liefst 537 m², en ligt op een prachtig perceel van 1797 m²  in een rustige straat met mooi zicht.

De indeling van de woonst is als volgt : 

Gelijkvloers  (230 m²) :
Ruime inkomhal met wachthoek, gastentoilet met handenwasser, grote en lichtrijke eet-en zitruimte met houthaard, leefkeuken met zicht op de tuin en met voldoende kastruimte, ontbijthoek en voorzien van alle comfort. Wasplaats met aparte douche
Het kantoorgedeelte is te bereiken vanuit de woning ofwel via de aparte zij-ingang. Het kantoorgedeelte bestaat uit twee delen, gescheiden door een glazen wand. Er is een apart toilet en een kitchenette ingebouwd in de ingemaakte kasten. Diverse kantoormeubelen, gordijnen en verlichting zijn inbegrepen.
In de woning en in het kantoor is een centrale muziekinstallatie ingebouwd en zijn er voorzieningen voor een alarm. 

Verdieping (183 m²) :
Badkamer met ligbad en dubbel lavabomeubel, apart toilet, ruime ouderkamer met dressing, twee grote kinderkamers met lavabo. Alle slaapkamers hebben toegang tot een klein terrasje. In de vierde kamer staat een douche, deze kan verder ingericht worden als tweede badkamer of als extra slaapkamer. 
Op de verdieping bevindt zich een polyvalente ruimte van 42 m², momenteel gebruikt als extra leefruimte, maar deze ruimte kan ingericht worden naar eigen wens (vergaderruimte, studio,..)

Kelderverdieping  (125 m²) :
Zeer ruime garage met automatische poort met plaats voor 4 auto's, fietsen,..,  Met 2 aparte bergingen (berging / archiefruimte / stockeerplaats) en koele berging. 

Mooie, aangelegde tuin met een prachtig, nieuw terras (deels overdekt), grote en handige tuinberging, moestuin en boomgaard en serre (kan verwijderd worden indien gewenst).
Geen parkeerproblemen door de ruime garage, mooie oprit en de 3 voorziene parkeerplaatsen voor het kantoorgedeelte.

Ligging : 

Gelegen in een rustige straat in het centrum van Gijzelbrechtegem, deelgemeente van Anzegem. Vlakbij de kerk met extra parkeermogelijkheden. Centraal gelegen tussen Oudenaarde (8km) en Waregem (10km) met een vlotte verbinding naar E17. 

Wenst u de woning te bezoeken? Bel Saskia op (00 05) 6 7 ... (toon) of mail naar
 

Indeling : Badkamer (2) , Berging (2) , Bureau , Dressing , Eetkamer , Garage , Hall/inkom , Leefkeuken , Polyvalente ruimte , Slaapkamer (3) , Terras (2) , Toilet (3) , Tuinhuis , Wasplaats , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1777124
Bespreekbaar
Open
537,00 m²
1797,00 m²
2000
Ja conform
Nee
Ja
150 kWh/m²
icon epc epc_B
20180830-0002086264-2
Nee
Bouw vergund
Woongebied met landelijk karakter
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Anzegem in je mailbox

End Code