Huis niet te koop Anzegem

  • 360° view
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Unieke vierkantshoeve op 3,2 ha

Gepubliceerd op 8-4-2019

Huis.

Deze unieke villa bevindt zich op een prachtig groen domein van 3,2 ha. Het perceel is volledig omheind door een elektrische poort, draadafsluiting en hagen. De tuin biedt volop rust door de grote siervijver aan de achterzijde van de woonst en de gezellige binnentuin met verwarmd zwembad. 

De vierkantshoeve werd in de jaren '90 verbouwd. De eigenaars hebben de villa perfect onderhouden en telkens aangepast aan het hedendaagse comfort. Kwaliteit troef door de hoogstaande materialen en luxueuze afwerking zoals parket of natuursteen vloeren, grote koelcel naast de keuken, in elke kamer ingemaakte kasten, muziekinstallatie Bose met ingebouwde boxen binnen en buiten, airco-installatie, camerabewaking, centraal stofzuigsysteem, beveiligd slaapgedeelte, zwembad en wellness ..

De zeer ruime villa bestaat uit de volgende ruimtes : ruime inkom met vestiairekast en wachtruimte, een gastentoilet met handenwasser, apart bureel met ingemaakte kasten, een prachtige lichtrijke woon-en eetkamer met gashaard, een tweede zitruimte met gashaard en een grote leefkeuken met vernieuwde toestellen. Naast de keuken bevinden zich de wasplaats, een grote koelcel en een technische ruimte. Het slaapgedeelte beschikt over een luxe-slaapkamer met grote dressing, aardgashaard en badkamer met toilet, ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. De tweede badkamer met bad, toilet en lavabomeubel bevindt zich tussen de twee andere grote slaapkamers. Daarnaast vinden we nog een overdekt terras met infraroodverwarming, een wellness-ruimte met toilet, douche en sauna, en een garage met 4 automatische sectionaalpoorten met plaats voor een zestal wagens. Op de verdieping bevindt zich een gastenverblijf of conciërgewoning met keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. 
Bijna elke kamer biedt zicht op zowel de groene tuin als de fantastische binnentuin.
De villa is volledig onderkelderd en de grote geïsoleerde zolder kan nog ingericht worden indien gewenst.


Gelegen in een rustige straat in 'den Heirweg' in Anzegem. Centrale ligging tussen centrum Anzegem en centrum Vichte, op slechts 3 km van de E17 (vlot naar Kortrijk, Gent,..) en 5 km van centrum Waregem. 

Prijs : op aanvraag, hogere prijsklasse. 
 

  • Detailinfo
  • Videos
  • Financieel
1804270
Bespreekbaar / bij akte
Open
1162,00 m²
32410,00 m²
1990
Ja niet conform
Nee
Ja
271 kWh/m²
icon epc epc_C
201903200002141177RES1
Nee
Bouw vergund
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Anzegem in je mailbox

End Code