Huis niet te koop Anzegem

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Rustig gelegen, halfopen bebouwing te koop te Anzegem

Gepubliceerd op 25-9-2018

Huis met 3 slaapkamers.

Deze charmante, halfopen bebouwing kent een goede ligging : in een rustige en landelijke straat, maar met een vlotte verbinding naar E17 en verbindingswegen, en vlakbij winkels en scholen. De woning ligt in de Anzegemse deelgemeente Ingooigem, op de grens met Vichte.

De woning kent een stevige basisstructuur en mooie troeven zoals de  grote en lichtrijke ruimtes, de hoge plafonds in de woning en de charmante uitstraling. De woning werd goed onderhouden, maar dient gerenoveerd te worden om aangepast te zijn aan de huidige normen qua beglazing en isolatie. 

De huidige indeling van de woning is als volgt : ruime inkomhal met leuke retro-vloer, apart toilet met handenwasser, grote en lichtrijke woonkamer met houthaard, ruime leefkeuken met toegang tot de kelder. Op de verdieping vinden we een overloop, een badkamer met ligbad en lavabo met inbouwkast, twee grote slaapkamers en een derde slaapkamer met inbouwkast / dressing. De zolder is te bereiken met een zoldertrap en biedt volop bergruimte. 

Aan het zuidgerichte terras bevindt zich een bijgebouw / wasplaats met zolderruimte. Daarnaast is er een tuin, deels aangelegd met gras en planten, deels onbeplant (vroegere moestuin). Er is ook een grote garage van 35 m² met automatische sectionaalpoort, ideaal voor een zelfstandige of doe-het-zelver.

 

Indeling : Badkamer , Eetkamer , Garage , Hall/inkom , Kelder , Keuken , Slaapkamer (3) , Technische ruimte , Terras , Toilet , Tuin , Woonkamer
  • Detailinfo
  • Financieel
1728860
Vrij bij akte of bespreekbaar
Halfopen
172,00 m²
509,00 m²
Zuidwest
Ja niet conform
Nee
Ja
976 kWh/m²
icon epc epc_F
20180904-0002087563-1
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Anzegem in je mailbox

End Code