Woning niet te koop Balegem Gootje 56

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Recente handelswoning met woonst & tuin

Gepubliceerd op 25-9-2019

Woning met 3 slaapkamers.

Te Balegem vinden we, op wandelafstand van station en dicht tegen E40,  deze recente  handelswoning met ruime woonst, terras en tuin. Het gelijkvloers omvat een winkelruimte, bureel, atelier en opslagruimte voor het winkelgedeelte (gemakkelijk om te vormen tot burelen, consultatieruimte, ontspanningsruimte, ...).
Het privégedeelte is toegankelijk via een aparte inkom en carport en omvat een toilet, berging en stookruimte, achterliggend een leefplaats met open keuken en zicht op het terras. Op het verdiep zijn er 3 grote slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en meubel.
De zolder is te bereiken via een valluik, maar zeker verder om te toveren tot meerdere slaapkamers/hobbyruimte, mits het plaatsen van een vaste trap. De verdieping heeft nog absoluut uitbreidingsmogelijkheden naar terrasruimte, momenteel is het platte dak ongebruikt.
Achteraan de woning is er een gezellig terras en een grote tuin ! Ideaal voor vrij beroep, winkel of ombouwen naar volledige woonst.
Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Veronique (00 04) 83/ ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Bureau , Keuken , Leefruimte , Opslagruimte , Slaapkamer (3) , Terras , Toilet (2) , Tuin , Winkelruimte , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
1920533
bij akte
Gesloten
321,00 m²
817,00 m²
Nee
Ja
435 kWh/m²
icon epc epc_E
20190926-0002199212-1
Nee
Bouw vergund
Woongebied met landelijk karakter
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Balegem in je mailbox

End Code