2 nieuwbouw appartementen te koop in Benahavis x x

Bewaar
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Marbella Club Hills: jouw uitnodiging naar het hoogste niveau van wonen!

Gepubliceerd op 6-6-2018

Nieuwbouw project.

Marbella Club Hills onderscheidt zich van andere projecten door de perfecte integratie van alle woonunits in de groene omgeving van 158.000 m 2 . Het resort met adembenemende uitzichten Lifestyle, elegantie en comfort naast Marbella Club Golf Resort & Equestrian Centre is een unieke verblijfplaats waar bewoners zich het hele jaar thuis voelen! 

Benahavis is alom gekend als een van de meest prestigieuze buurten aan de Costa del Sol. 

Op het domein worden bewoners verwend met veel faciliteiten en voordelen. Het project heeft 2 'clubhouses' waarvan 1 met verwarmd buitenzwembad, spa, fitness, ...  Het tweede heeft een binnenzwembad, 2 tennisvelden, 2 paddle-velden, ...

Elke eigenaar heeft recht op een exclusieve lidkaart van de 18-hole Marbella Club Golf Course! Naast een perfect onderhouden golfterrein, heb je ook nog eens prachtige uitzichten! 

Tot slot wordt jouw veiligheid als bewoner wordt gewaarborgd door de 24/7 beveiliging van het Marbella Club Golf Resort in de omheinde omgeving. Daarnaast is er van maandag tot en met vrijdag een conciërge aanwezig in de gebouwen die aan de wensen van iedere bewoner kan voldoen!

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Videos
  • Financieel
1685287
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Nee
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

La Quinta

€ 600.000 - 700.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Benahavis in je mailbox

End Code