Project te koop in Benahavis La Quinta Golf x

Bewaar
vanaf € 859.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Tiara

Gepubliceerd op 19-4-2022

Project.

Zuidoost - zuid en zuidwest gerichte 3 slaapkamer of 4 slaapkamer appartementen, woonkamer met geïntegreerde volledig ingerichte keuken. Groot terras om te genieten van het 180 graden uitzicht op de zee, de kust van Marbella en op de achtergrond Afrika en Gibraltar. Tiara is een nieuw complex met 56 luxueuze 3 en 4 slaapkamer appartementen met panoramisch zeezicht en is verdeeld over 7 blokken met slechts 2 eenheden per verdieping, wat de exclusiviteit nog vergroot.

Gelegen in een onvergelijkbare omgeving, strategisch gelegen op een heuvel en goed verbonden in alle richtingen via de Ronda Road, op slechts 10 minuten rijden van Marbella en Puerto Banus.

Ontdek het plezier om te wonen in een volledig omheind en beveiligd project, met 3 zwembaden om te genieten van de lange periodes van mooi weer die de Costa del Sol te bieden heeft. Adembenemend uitzicht over de gehele kustlijn en de baai van Marbella, tot aan de Rots van Gibraltar en Afrika op de achtergrond.

Bovendien, dankzij een complete fitnessruimte uitgerust met moderne machines en een fantastische Spa zult u in staat zijn om te zorgen voor uw gezondheid en fitness zonder huis te verlaten, evenals de ideale plek om te ontspannen na een lange dag. Tiara heeft ook een co-working ruimte waar u kunt werken en verbonden blijven met uw projecten wanneer u maar wilt.

Bevoorrechte locatie boven de Golf Valley, een uitstekende locatie aan de Costa del Sol op slechts 10 minuten van Marbella en de kosmopolitische jachthaven van Puerto Banús. Omringd door golfbanen, is Tiara de ideale plek om te genieten van een groot aantal activiteiten en te profiteren van het benijdenswaardige klimaat en de omgeving van de Costa del Sol.

Bouwvergunning is afgeleverd. 
Verwachte datum eind constructie eind 2024 - oplevering na vergunning begin 2025.

  • Detailinfo
  • Bestanden
  • Financieel
3213541
vanaf € 859.000
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Project Te koop
Bewaar

El Madroñal

€ 800.000 - 900.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Benahavis in je mailbox

End Code