Nieuwbouw villa te koop in Benahavis x x

Bewaar
2.190.000
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Instapklare woningen te Benahavis.

Gepubliceerd op 10-8-2020

Nieuwbouw villa met 4 slaapkamers.

Dit complex is ontworpen om te genieten met alle zintuigen door zijn zichten, het design, zijn meer dan 5.000 m² aangelegde  tuinen en boomgaarden, de zwembaden en de Pergola's. Het is een natuurlijke oase, omgeven door bos, fruitbomen en bloemen. Be Lagom is een ecologische long in het hart van de Costa del Sol omringd door enkele van de beste golfbanen, zoals Atalaya Golf & Country Club, Paraiso Golf, Guadalmina en Los Arqueros.

Meer dan alleen een project, veel meer dan alleen een woord: BE LAGOM is een filosofie van het leven. Be Lagom verwijst naar alles wat bijna perfect is. Wat precies goed is voor u: buitensporige noch beperkt. Het is enkel wat u nodig hebt voor uw geluk. Be Lagom is evenwicht, het is duurzaamheid en respect voor onze planeet.
Geniet van zijn meer dan 5.000 m2 aangelegde ruimten gevormd door mediterrane tuinen met pergola's en moestuinen, zwembaden en terrassen. Een natuurlijke oase, omgeven door bos, fruitbomen en bloemen.


Deze dertien uitzonderlijke villa's met de best mogelijke eigenschappen zijn ontworpen door het prestigieuze kantoor González & Jacobson.
 

Indeling : Badkamer (3) , Berging , Keuken , Parkeerplaats (2) , Slaapkamer (4) , Terras , Toilet , Tuin , Woonkamer , Zwembad

Bekijk het volledige aanbod in dit nieuwbouw project.

  • Detailinfo
  • Financieel
2233653
€ 2.190.000
527,00 m²
2023
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Villa Te koop
Bewaar

Benahavis

€ > 1.000.000

Villa Te koop
Bewaar

Benahavis

€ > 1.000.000

Villa Te koop
Bewaar

Benahavis

€ > 1.000.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Benahavis in je mailbox

End Code