Nieuwbouw villa te koop in Benijófar ROAD 2

Bewaar
224.900
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Nieuwbouwvilla met 3 slaapkamers.

Gepubliceerd op 26-5-2016

Nieuwbouw villa met 3 slaapkamers.

Aan de rand van een gezellig Spaans dorp ligt dit project met moderne villa's.   De villa's worden gebouwd met de beste materialen en alle voorzieningen .   Alle villa's hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond vindt u de lichte woonkamer met aan beide kanten een glazen schuifraam. Een moderne open keuken met een kookeiland en een design afzuigkap. Daarnaast een slaapkamer en een badkamer.
Via de moderne trap komt u bij de bovenverdieping waar de overige twee slaapkamers zich bevinden en een badkamer. Beide slaapkamers hebben een heerlijk zonneterras.   Desgewenst kan er op het dak ook een dakterras komen van 40 m2.   De tuin wordt deels betegeld en omheind met een poort voor voetgangers en indien van toepassing voor uw auto.   Een zwembad in de tuin is optioneel.   Het huis is voorzien van een alarminstallatie en een intercom.   De locatie is zeer gunstig. U loopt zo het dorp in, waar u diverse voorzieningen aantreft, zoals supermarkten, restaurants, de plaatselijke markt en een verse bakker op de hoek.
Slecht 5 km. verwijderd van de mooiste stranden van de Costa Blanca. En 35 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.
Indien u van golfen houdt zit u hier op de juiste plek, u kunt in de nabije omgeving kiezen uit een aantal goede golfbanen. Ook andere sporters kunnen hier hun hart ophalen. Aan de kust zijn diverse watersporten te beoefenen en u vindt hier tennis- en paddlebanen, sportscholen, maneges en zelfs twee warterparken.   Kortom een prachtige villa voor een zeer aantrekkelijke prijs op een goede locatie!

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (3)
  • Detailinfo
  • Financieel
1266094
€ 224.900
107,00 m²
180,00 m²
2016
In aanvraag
In aanvraag
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Villa Te koop
Bewaar

Daya Nueva

€ 239.000

Woning Te koop
Bewaar

Benijófar

€ 249.000

Villa Te koop
Bewaar

Daya Nueva

€ 227.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Benijófar in je mailbox

End Code