Project niet te koop in Berendrecht Bosstraat 24-26

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

11 knappe, ruime nieuwbouwapp. op gelijkvloers, 1ste of 2de verd. met tuin of terras

Gepubliceerd op 19-4-2021

Project.

LANCERINGSDAG OP 25 APRIL - MAAK SNEL UW AFSPRAAK! Het nieuwbouwproject 'De Bergen' is centraal gelegen aan de Bosstraat in Berendrecht, vlakbij het centrum van het dorp. U heeft van hieruit dus vlot toegang tot alle noodzakelijke voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Berendrecht is bovendien een prima uitvalsbasis voor wie naar Antwerpen pendelt, maar ook Nederland is van hieruit makkelijk bereikbaar. 
Het project bestaat uit een appartementsblok met 11 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Alle units beschikken over aangename, lichte ruimtes, welke optimaal worden benut. In de ondergrondse parkeergarage bevinden zich 17 staanplaatsen, gemeenschappelijke bergingen, fietsenstallingen en 11 privatieve bergingen. 
De gelijkvloerse appartementen hebben toffe tuintjes aan de voor-of achterzijde van het gebouw. De units op de eerste en tweede verdieping beschikken dan weer over een knap balkon of dakterras. Echter, de absolute troef bij dit nieuwbouwproject is de mooie, grote gemeenschappelijke tuin gelegen achter het appartementsblok.
Alle units worden degelijk en volledig afgewerkt opgeleverd volgens het lastenboek. Toch heeft u de mogelijkheid om bepaalde zaken naar eigen smaak in te richten. 

Troeven van dit project

mooie, grote gemeenschappelijke parktuin
moderne en hedendaagse uitstraling
aangename, privatieve tuinen of terrassen
energiezuinige appartementen gebouwd volgens BEN-principes
centrale ligging
gezonde mix van verschillende soorten appartementen
ondergrondse parkeergarage met veilige in- en uitrit
prima prijs-kwaliteitsverhouding

  • Detailinfo
  • Financieel
2647622
Niet van toepassing
Niet van toepassing
/
Niet van toepassing
/
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Berendrecht in je mailbox

End Code