Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw appartement te koop in Berlingen Nutstraat 2

Bewaar
225.950
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Appartement - Nutstraat, 3830 Berlingen

Gepubliceerd op 30-1-2018

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers.

Residentie Wellenshof omvat 17 luxueuse nieuwbouwappartementen in Wellen

Algemene informatie

Deze nieuwbouwresidentie zal ingeplant worden op een terrein dat centraal gelegen is maar tevens omgeven is door het groen. Op wandelafstand tref je winkels, openbaar vervoer en recreatieve mogelijkheden aan. De ligging zorgt er  tevens voor dat je meteen toegang hebt tot wandel en fiets-routes.

Bij de realisatie van de plannen werd er veel aandacht besteed aan het creëren van een evenwichtig  concept waar iedereen zijn voorkeur in kan terugvinden. De 17 appartementen zijn dan ook divers, zowel qua oppervlaktes  als oriëntatie. De appartementen op de verdiepen beschikken over ruime terrassen daar waar de gelijkvloerse appartementen over een rustige privétuin beschikken.

Ook naar binnenindeling kunnen we verschillende types onderscheiden. Er is keuze binnen  tussen 1 of 2  slaapkamers.

Ook de energiezuinigheid van de wooneenheden is een aandachtspunt binnen dit project. Met het accent op zuinigheid en hernieuwbare energie werd er gekozen voor een hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem D,  ook wel balansventilatie genoemd. Dit systeem staat garant voor een optimaal leefklimaat door automatische aanvoer en afvoer van lucht. Warmteverlies is hierbij uitgesloten door het gebruik van van een warmtewisselaar.

De gepubliceerde prijzen houden een volledig afgewerkt appartement in. Zonder te veel kopzorgen, worden alle werken voor u uitgevoerd. Eigen inbreng voor de keuze van een keuken, badkamer en vloeren, zorgt ervoor dat u snel uw droomappartement kan samenstellen.

Om een optimaal wooncomfort te bekomen werden er ondergrondse staanplaatsen en kelderbergingen voorzien, alsook een fietsberging en een afvalberging.

Specifieke informatie

Het gaat hier om een luxueus 2 slaapkamer appartement met een ruim zuidelijk georiënteerd terras. Het appartement doet zich voor op de gelijkvloerse verdieping.

Voor verdere inlichtingen maken wij graag een afspraak zodat we samen de plannen en het lastenboek kunnen doornemen. Maak vrijblijvend een afspraak op

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
1644709
€ 225.950
2018
In aanvraag
In aanvraag
Bouw vergund
Woongebied met landelijk karakter
Niet van toepassing
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Berlingen

€ 217.500

Appartement Te koop
Bewaar

Berlingen

€ 220.950

Appartement Te koop
Bewaar

Berlingen

€ 246.500

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Berlingen in je mailbox