Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Meer info

Nieuwbouw penthouse te koop in Berlingen Nutstraat 2

Bewaar
315.100
  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Penthouse - Nutstraat, 3830 Berlingen

Gepubliceerd op 30-1-2018

Nieuwbouw penthouse met 2 slaapkamers.

Residentie Wellenshof omvat 17 luxueuse nieuwbouwappartementen in Wellen

Algemene informatie

Deze nieuwbouwresidentie zal ingeplant worden op een terrein dat centraal gelegen is maar tevens omgeven is door het groen. Op wandelafstand tref je winkels, openbaar vervoer en recreatieve mogelijkheden aan. De ligging zorgt er  tevens voor dat je meteen toegang hebt tot wandel en fiets-routes.

Bij de realisatie van de plannen werd er veel aandacht besteed aan het creëren van een evenwichtig  concept waar iedereen zijn voorkeur in kan terugvinden. De 17 appartementen zijn dan ook divers, zowel qua oppervlaktes  als oriëntatie. De appartementen op de verdiepen beschikken over ruime terrassen daar waar de gelijkvloerse appartementen over een rustige privétuin beschikken.

Ook naar binnenindeling kunnen we verschillende types onderscheiden. Er is keuze binnen  tussen 1 of 2  slaapkamers.

Ook de energiezuinigheid van de wooneenheden is een aandachtspunt binnen dit project. Met het accent op zuinigheid en hernieuwbare energie werd er gekozen voor een hoogrendementsketel op aardgas en een ventilatiesysteem D,  ook wel balansventilatie genoemd. Dit systeem staat garant voor een optimaal leefklimaat door automatische aanvoer en afvoer van lucht. Warmteverlies is hierbij uitgesloten door het gebruik van van een warmtewisselaar.

De gepubliceerde prijzen houden een volledig afgewerkt appartement in. Zonder te veel kopzorgen, worden alle werken voor u uitgevoerd. Eigen inbreng voor de keuze van een keuken, badkamer en vloeren, zorgt ervoor dat u snel uw droomappartement kan samenstellen.

Om een optimaal wooncomfort te bekomen werden er ondergrondse staanplaatsen en kelderbergingen voorzien, alsook een fietsberging en een afvalberging.

Specifieke informatie

Uniek penthouse-appartement met hoogwaardige afwerkingsgraad en maar liefst 2 terrassen. Dit penthouse is gelegen op de derde en meteen ook hoogste verdieping vanwaar je een prachtig uitzicht hebt.

Voor verdere inlichtingen maken wij graag een afspraak zodat we samen de plannen en het lastenboek kunnen doornemen. Maak vrijblijvend een afspraak op

Indeling : Badkamer , Slaapkamer (2)
  • Detailinfo
  • Financieel
1644718
€ 315.100
2018
In aanvraag
In aanvraag
Bouw vergund
Woongebied met landelijk karakter
Niet van toepassing
Nee
Nee

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Gelijkaardige panden

Appartement Te koop
Bewaar

Heers

€ 348.750

Appartement Te koop
Bewaar

Kortessem

€ 319.950

Appartementsgebouw Te koop
Bewaar

Sint-Truiden

€ 315.000

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Berlingen in je mailbox