Villa niet te koop Beveren Geestendalstraat 8

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Recente villa met 4 slaapkamers in kindvriendelijke buurt.

Gepubliceerd op 25-8-2015

Villa met 4 slaapkamers.

Deze woning is rustig gelegen in een rustige woonwijk (doodlopende straat), doch zeer dicht bij het centrum van Beveren-Leie.
Via de inkomhal (met bezoekerstoilet en vestiairekast) komen we in de ruime leefruimte (met vloer in natuursteen), bestaande uit het salon (met sfeerhaard op gas in een natuurstenen schoorsteenmantel) en de eetplaats met zicht op het terras en de tuin (via schuifraam). Aansluitend is er de ruime, open keuken met ontbijtruimte. De keuken is afgewerkt in natuursteen en beschikt o.a. over een ingebouwde oven, microgolfoven, vaatwas en frigo.
Aan de linkerkant van de woning is er een ruime garage met elektrisch bediende, sectionale poort, veel bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine (op regenwater).
Boven zijn er de badkamer met een hoekligbad, een 2de toilet, een douche en een badkamermeubel met 2 wastafels. Verder zijn er 4 ruime slaapkamers, allen voorzien van CV, laminaatvloeren en draai-kip-ramen met horren en elektrisch bediende rolluiken.

Indeling : Slaapkamer (4)
  • Detailinfo
  • Financieel
1113918
Bij akte
Open
190,00 m²
528,00 m²
2000
Ja
268 kWh/m²
icon epc epc_C
/
Nee
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Ja
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Beveren-Leie in je mailbox

End Code