Woning niet te koop Brakel Molenkouterweg 1

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Recent vernieuwde landelijk gelegen gezinswoning met ruime tuin en garage.

Gepubliceerd op 24-9-2013

Woning met 3 slaapkamers.

Te Brakel nl. in de deelgemeente Elst treffen we deze ruime gezinswoning aan met kindvriendelijke en goedgeörienteerde tuin met garage.
De ligging van de gezinswoning is ideaal, gelegen in een rustige straat midden agrarisch gebied, die verbinding heeft met de hoofdweg van Brakel naar Zwalm (N415).
Onlangs werd de woning gerenoveerd nl. dubbele beglazing, nieuwe keuken en badkamer, elektriciteit vernieuwd, centrale verwarming op aardgas met nieuwe condensatieketel.
Via de ruime inkomhall komen we in de leefruimte met aansluitend de eetruimte en bijhorende keukenruimte. Er is op het gelijkvloers ook een ruime badkamer met toilet, ligbad, lavabo en ruimte voor toestellen. Vanuit de lichtrijke keuken kan je naar de omheinde tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 ruime master bedroom en 2 kinderslaapkamers. De zolderverdieping is momenteel ingericht als bergruimte maar er kunnen gerust 2 extra slaapkamers worden bij gecreëerd.
Ideale woning voor een jong gezin!! Mogelijkheid tot klein beschrijf! Voor meer inlichtingen en/of een bezoek contacteer Veronique (00 04) 83/ ... (toon)

Indeling : Badkamer , Eetkamer , Garage , Keuken , Leefruimte , Slaapkamer (3) , Toilet , Tuin , Zolder
  • Detailinfo
  • Financieel
887474
Open
1280,00 m²
Ja conform
Ja
597 kWh/m²
icon epc epc_F
20130923-0001448540-00000001-6
/
Niet van toepassing
Nee
/

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Brakel in je mailbox

End Code