Woning niet te koop Brakel Kerkhofstraat 57

  • Foto's
  • Street view
  • Ligging

Ideale gezinswoning met zuidgerichte tuin en garage

Gepubliceerd op 16-12-2013

Woning met 3 slaapkamers.

Te Brakel, dichtbij de markt, winkels en scholen tref je deze solide halfopen bebouwing aan met praktische garage en ruime zuidgerichte tuin met een totale oppervlakte van 1410 m2. Mits lichte renovatie nl. vernieuwing keuken en badkamer is deze woning wooncomfortabel! De ruime voortuin met brede oprit voor de woning geven aan de woning een extra uitstraling!
Indeling: ruime inkomhal van waaruit men de leefruimte bereikt met bijhorende leefkeuken met aangebouwde veranda van waaruit met een mooie zicht heeft over de achterliggende tuin. Eveneens op het gelijkvloers nabij de leefkeuken, een extra ruimte aanwezig die kan dienen als bureel of speelruimte voor kinderen. De badkamer bevindt zich ook op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en via een vaste trap kan men de ruime zolder bereiken waar zeker nog 2 extra slaapkamers kunnen gecreëerd worden. Kelder aanwezig, dak in goeie staat en enkele ramen reeds vernieuwd! Klein beschrijf mogelijk! Voor een bezichtiging neem contact met Veronique (00 04) 83/ ... (toon)

Indeling : Badkamer , Berging , Garage , Kelder , Keuken , Leefruimte , Parkeerplaats , Slaapkamer (3) , Tuin
  • Detailinfo
  • Financieel
900458
vrij bij akte
Halfopen
€ 261,00
1380,00 m²
Zuidwest
Nee
Ja
833 kWh/m²
icon epc epc_F
20131213-0001499968-00000001-8
Bouw vergund
Woongebied
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Nee
Nee
Niet overstromingsgevoelig
Niet van toepassing

Welke rente krijgt uw buurman?

Benieuwd welke rentevoet anderen kregen voor hun woonkrediet? Kijk snel op renteopdevoet.be Deel uw rentevoet op renteopdevoet.be

Suggesties

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod in Brakel in je mailbox

End Code